Gündemİlçe Haberleri

BURHANİYE HALKLA İSTİŞARE GÜNLERİNE DAMGA VURACAK

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ilçedeki Belediye hizmetleri ile ilgili çalışmaların başarılı bir şekilde sürdüğünü söyledi ve Belediye projelerinin 7’den 70’e halka hizmet adına faaliyete geçtiğini söyledi.

Balıkesir’de ve Körfezde ve Belediye il, ilçe meclis üyelikleri, ilçe başkanlığı ve Milletvekilliği yapan ilk ve tek özellikteki Başkan Deveciler, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin kampanya dönemini de yönetmişti. Başkan Deveciler siyasi tecrübesine dikkat çektiği konuşmasında Belediyelerde çalışanların ekmekleriyle oynamayın mesajı da verdi. Ben Burhaniye Belediyesi’nden işçi çıkartmadım. Ancak şunu söylüyorum çalışanlar siyasetçilerin peşinden koşturmasın.

Bugüne taşıdığı başarısının altında “Akçeli işlere karışmamam” yanıtını veren Deveciler, çalışacaksınız ve net olacaksınız. Akçeli işlere bulaşmayacaksınız. Seneler sonra siyasetteyseniz o akçeli işler tamda oldum dediğinizde önünüze çıkar gelir” dedi.

Basın mensuplarına “Yapabildiklerimizi de yapamadıklarımızı da yazın yazınki bize bir yön verin diyen Deveciler “ Yalan yazmayın yeter’ dedi.

7’den 70’e İHTİYAÇ OLANIN EVİNDE DE OLURUZ

“Burhaniye’de 150 aile ’ye her akşam 3 kap sıcak yemek giriyor. Muhtaç kimsesiz durumu olmayan ve yalnız olan yalnız değil sosyal belediye burada biz temizliğinden ihtiyacına gereğini yapıyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu