Gündemİlçe Haberleri

BURHANİYE IŞIL IŞIL

Burhaniye’de kamusal alanlarda yürütülen aydınlatma çalışmaları parklar, pazaryerleri, cadde ve sokaklarda uzun ömürlü led aydınlatma armatürleri ile sağlanırken son olarak Uğur Mumcu Meydanı’na 18 adet aydınlatma direği dikildi.

Burhaniye merkezde yer alan Uğur Mumcu Bulvarına 18 adet iki lambalı aydınlatma direkleri dikildi. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ise çalışmaları yerinde denetleyerek bizzat takip etti. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yeni yapılan park ve sokak düzenlemelerinde yapılan aydınlatmaların yanı sıra aydınlatmanın yetersiz kaldığı yerlerde de çalışma yürütülmesini sağlayacaklarını belirtti. Bu kapsamda Burhaniye’nin Merkezinde yer alan Uğur Mumcu Bulvarında ışıklandırma çalışmaları yapıldı. Yapılan işleri yerinde inceleyen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal olması gerekenler hakkında talimatlar verdi.

‘‘DAHA ŞIK BİR GÖRÜNTÜ’’

Vatandaşların arz ettiği ve bölgede özellikle ilkokul ve ortaokulun bulunmasından dolayı güvenlik açısında da ışıklandırılmasını uygun bulduklarını belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Sokak ve cadde bazında aydınlatmaları her geçen gün fazlalaştırıyoruz. Söz verdiğimiz gibi her mahallemizde aydınlatma sistemlerimizi çoğaltmaya devam ediyoruz. Parklarımızda yaptığımız led aydınlatmalar ile şık bir görüntü elde ettiğimiz gibi sokaklarımızı da karanlıktan kurtarıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar parklarımız hariç Burhaniye Merkezinde, ve muhtelif mahallelerimizde cadde ve sokaklarında yeni aydınlatma sistemleri yaptık. Ve her mahallemizde yürüttüğümüz parklarımızda da aydınlatma çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu