Burhaniye Kaymakamı Memiş Kırsal Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Burhaniye Kaymakamı Memiş Kırsal Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Burhaniye Kaymakamı Memiş Kırsal Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Burhaniye ilçesinde, Kaymakam İlyas Memiş kırsal mahalle ziyaretlerine devam etti. Daire müdürleri ile birlikte Dutluca Mahallesine giden Kaymakam İlyas Memiş, muhtar Hüsnü Kaya tarafından karşılanırken, köylülerle sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

‘’ Dutluca güzel bir mahallemiz’’

Kaymakam Memiş İHA muhabirine şöyle konuştu, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sorunlarını mahallinde dinlemek, kamu hizmetlerini tüm mahallelerimize etkin şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Halkımızın sorunlarını yerinde görerek çözümü için gerekli çalışmaların yapılmasını sağlamak için mahalle ziyaretleri düzenliyoruz. Bugün Dutluca’ya geldik. Vatandaşlarımızla sohbet ettik. Dutluca güzel bir mahallemiz.”

‘’ Mahallemiz de Edremit Körfezini seyretmek mümkün’’

Muhtar Hüsnü Kaya da, “Mahallemizde dışardan gelen pek çok vatandaş ev yaptı. Mahallemiz de Edremit Körfezini seyretmek mümkündür. Bunun için de arsa ve evler çok değerlendi” dedi. Dutluca ziyaretine, Kaymakam İlyas Memiş’in yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı, Burhaniye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muhsin Pala, İlçe Milli Eğitim Müdür Bora Zihni, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Faruk Kendigelen ve İlçe Müftü Mustafa Ali Işık katıldı.