Burhaniye MYO’ya Yeni Bina Müjdesi
Yeni bina, Burhaniye Belediyesi’nin katkılarıyla Örentepe’de inşa edilecek

Burhaniye MYO’ya Yeni Bina Müjdesi
Modern imkanlarla donatılacak bina, kısa sürede tamamlanacak
Eğitime Örnek İş Birliği
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Burhaniye Meslek Yüksekokulu, Burhaniye Belediyesi’nin desteğiyle modern bir binaya kavuşuyor. Örentepe’de inşa edilecek yeni bina için düzenlenen protokol imza törenine Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay öncülük etti.
Törene Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Midilli, Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Bezirgan ve Balıkesir Üniversitesi Genel Sekreteri Yemliha Yanar da katıldı.
Modern ve Donanımlı Eğitim Alanı
Yeni bina, öğrencilere daha geniş ve donanımlı bir eğitim ortamı sunmayı hedefliyor. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, eğitime destek vermekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Burhaniye’nin geleceğine katkı sağlayacak bu projeyi kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz” dedi.
Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay ise iş birliğini memnuniyetle karşıladıklarını vurguladı. Doğdubay, “Bu adım, üniversitemizin fiziki altyapısını güçlendirme yolunda önemli bir örnek oldu” ifadelerini kullandı.
İnşaat Çalışmaları Hızla Başlayacak
Protokolle birlikte bina yapım süreci resmiyet kazandı. İnşaatın kısa sürede başlaması ve öğrencilere modern imkanlar sunacak şekilde tasarlanması planlanıyor.
Balıkesir Valiliği’nde Önemli İmza Töreni
Bülten