GündemEkonomiİlçe Haberleri

Burhaniye Ticaret Odası’ndan Eğitim Duyurusu

Burhaniye Ticaret Odası tarafından Edremit Ticaret Odası ve Ayvalık Ticaret Odası organizasyonu ile Covid-19 Sonrası Kobilerin Nakit Ve Finansman Yönetimi eğitimi gerçekleştireceği açıklandı.

 

 

Burhaniye Ticaret Odası tarafından Edremit Ticaret Odası (ETO) ve Ayvalık Ticaret Odası (ATO) organizasyonu ile Covid-19 Sonrası Kobilerin Nakit Ve Finansman Yönetimi eğitimi gerçekleştireceği açıklandı. Ortak organizasyon ile gerçekleştirilecek olan eğitim sunumlarının Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Hüseyin Yıldırım tarafından yapılacağı belirtildi.

 

 

FARKLI BAŞLIKLAR ELE ALINACAK

 

 

Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel yapılacak eğitimde Nakit Yönetimi, Maliyet Yönetimi, Yatırım Planlaması ve Finansal Performans Değerlemesi başlıklarının ele alınacağını söyledi. 4 Kasım Çarşamba günü 15.00 ve 16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan eğitim etkinliğin online olarak yapılması planlandı. Eğitime katılmak isteyenler için Burhaniye Ticaret Odası sosyal medya hesapları üzerinden katılımcılar için link paylaştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu