Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye Turizm Sezonu İçin Hazır

Burhaniye Turizm Sezonu İçin Hazır

 

Balıkesir’in doğa ve turizm açısından zengin özelliklere sahip olan Burhaniye ilçesinde Otel işletmeleri bu sezon ile ilgili hazırlıklarını tamamladı. İşte bölgede yer alan bazı seçenekler.

 

Ege’nin Seçkin Tatil Noktası Burhaniye’de Konforlu Ve Lüks Konaklama Seçenekleri

Edremit Körfezi’nde yer alan Burhaniye, kuzeyinde yer alan Kaz Dağları, güneyinde yer alan Madra Dağı ile eşsiz bir doğal güzelliğe sahiptir. Bu özelliğinin yanı sıra Türkiye’nin oksijen yönünden en zengin noktalarından biri olan Burhaniye, Balıkesir – İzmir – Çanakkale yolu üzerinde yer alan konumuyla da avantaj sağlamaktadır. Zeytin rivierası olarak tanımlanan Edremit’in şirin kasabası Burhaniye, kilometrelerce uzunluğa sahip, ince kumlu doğal plajları ile hem eğlenceli hem de huzur dolu yaz tatillerine olanak sunmaktadır. Eğlenceli festivallere de ev sahipliği yapan bu turistik kasabada çok sayıda konaklama seçeneği mevcuttur. En iyi Burhaniye otelleri arasından seçiminizi yaparak siz de bu yıl kendiniz için hem dinlenip hem de eğlenebileceğiniz bir tatil planı gerçekleştirebilirsiniz.

Burhaniye’nin En Güzel Denize Sıfır Tesisi Artemis Ören Tatil Köyü

Balıkesir Burhaniye’de hizmet veren Artemis Ören Tatil Köyü, tertemiz havası ve yeşil doğası ile konuklarına huzur dolu bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Burhaniye merkezine 6 km, Edremit Körfez Havalimanı’na 10 km ve Balıkesir şehir merkezine 97 km mesafede yer alan tesisin, tüm ailenizle birlikte konfor bulacağınız 116 odası hizmet vermektedir. Yarım pansiyon hizmet sunan tesiste, sabah kahvaltılarında ve akşam yemeklerinde açık büfe servis sunulmaktadır. 1 adet a ala carte restoran ise gün boyu şık sofralarda seçkin menüsü ile konuklarını ağırlamaktadır. Denize sıfır konumu ile ön plana çıkan Artemis Ören Tatil Köyü, 150 metre uzunluğunda kendine ait özel kum plaja ve iskeleye sahiptir. Havuzdan yana tercihini yapan konuklar içinse 1 adet açık yetişkin ve 1 adet açık çocuk havuzu bulunmaktadır. Farklı beklentilere ve zevklere sahip tüm konuklarının memnuniyetini sağlamayı amaç edinmiş olan Artemis Ören Tatil Köyü’nde futbol, basketbol, masa tenisi, dart ve okçuluk gibi aktivite seçenekleri yer almaktadır. Siz keyifli bir tatil geçirirken çocuklarınız için de güvenli bir ortam sağlayan tesiste çocuk kulübü hizmet vermektedir. Balıkesir’in en güzel tatil beldelerinden Burhaniye’de keyifli bir yaz tatili için http://www.artemis.gen.tr/ ‘ye tıklamanız yeterlidir.

Burhaniye’de Her Şey Dahil Konaklama Deneyimi İçin Hotel Club Mtk

Burhaniye’nin eşsiz doğasını ve denizini yaşama olanağı sunan Hotel Club Mtk, konforlu konaklama birimleri ve her yaşa hitap eden hizmet seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Edremit Havalimanı’na 10 km, Ayvalık’ a 30 km, Burhaniye merkeze 7 km mesafede yer alan tesisin 116 odası bulunmaktadır. Her şey dahil konseptinde hizmet veren tesiste gün boyu en özel lezzetler konuklara açık büfe olarak ikram edilmektedir. Denize sıfır konumda hizmet veren Hotel Club Mtk’da konforlu ve huzurlu bir yaz tatili geçirmeniz için özel plaj bulunmaktadır. Tesis bünyesinde yer alan 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu ve 1 adet su kaydırağı ise serinlemeye eğlenceli bir alternatif yaratmaktadır. Gün boyu tüm misafirlerin eğlenebilmeleri için canlı müzik, bilardo, masa tenisi, voleybol, tavla, okey, açık hava sineması gibi aktivite imkanları ziyaretçilerini beklemektedir. Çocuk misafirler içinse tesis bünyesinde mini kulüp hizmet vermektedir. Balıkesir Burhaniye’de tertemiz bir hava ve eşsiz bir doğa ile iç içe eğlenceli bir tatil için tercihinizi Hotel Club Mtk’dan yana yapabilir, dilerseniz tatilinizi http://www.hotelclubmtk.com/ ‘dan planlayabilirsiniz.

Balıkesir’de Konforlu ve Uygun Konaklama Olanağı Sunan Bubyo Burhaniye Uygulama Oteli

Balıkesir’in en sakin ve huzurlu noktalarından Burhaniye’de konuklarını ağırlayan Bubyo Burhaniye Uygulama Oteli, sade dekorasyonu ve geniş alanı ile dikkat çekmektedir. Konuklarına rahatı ve konforu yaşatmak adına özenle çalışan bir kadroya sahip tesis şehir merkezine ve havalimanına 120 km uzaklıkta yer almaktadır. Rahat edeceğiniz şekilde dekore edilmiş 138 odaya sahip Bubyo Burhaniye Uygulama Oteli oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Kaz Dağları’nın ve Ege Denizi’nin büyüleyen manzarasına sahip tesiste, 1 adet açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu bulunmaktadır. 1 adet büyük konferans salonu ve 2 adet toplantı salonu bulunan tesis, Balıkesir iş seyahatleri sırasında da konuklarına kusursuz bir konaklama olanağı yaratmaktadır. Eşsiz bir doğaya ve manzaraya karşı, konforlu bir konaklama deneyimi için http://bubyouygulamaoteli.com/ ‘dan tesisi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hem Eğlenip Hem De Dinlenebileceğiniz Bir Balıkesir Tatili İçin Keskin Otel

Balıkesir’in gözde turizm beldelerinden Burhaniye’de yer alan Keskin Otel, avantajlı konumu ve zengin olanakları ile hem dinlenmek hem de eğlenmek isteyen konuklarına hitap etmektedir. Edremit Koca Seyit Havaalanı’na 11 km mesafede yer alan tesisin, 90 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, sabah kahvaltılarının yanı sıra gün boyu seçkin lezzetler tadabilmeniz için 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. Denize sıfır konumda konuklarını ağırlayan tesiste, özel plaj bulunmaktadır. Plaj olanaklarına ek olarak 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzu yılın dört mevsimi en eğlenceli yüzme deneyimlerine ev sahipliği yapmaktadır. Eğlenceli aktiviteler yönünden farklı zevklere sahip konuklarına zengin seçenekler sunan Keskin Otel, dinlenmek isteyen konuklarına SPA merkezinde Türk hamamı ve masaj olanakları ile hizmet vermektedir. Şehir hayatından uzaklaşarak, yılı yorgunluğunu unutacağınız bir tatil hayal ediyorsanız, http://www.otelkeskin.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu