Burhaniye ve Hürth Kardeş Şehir Buluşması

Farklı Kültürler Burhaniye'de Bir Araya Geldi

Burhaniye ve Hürth Kardeş Şehir Buluşması

Burhaniye ve Hürth Kardeş Şehir Buluşması

Farklı Kültürler Burhaniye’de Bir Araya Geldi

2011 yılından bu yana devam eden Burhaniye ve Almanya’nın Hürth kenti arasındaki “Kardeş Şehir” projesi kapsamında, iki şehir Burhaniye’de buluştu.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Almanya’dan gelen misafirleri belediye binasında ağırlayarak dostluk mesajları verdi.

Belediye Başkanı Deveciler’den Dostluk Vurgusu
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Hürth’ten gelen heyeti belediye meclis salonunda kabul etti. Misafirlere özel olarak hazırlanan hediyeler takdim edildi. Başkan Deveciler, “Hürth, kardeş ilçelerimizden biri.

Burhaniye’de misafirlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Burhaniye’mizin tarihi, doğal güzellikleri ve kültürel değerlerini tanımaları bizim için ayrıca önemli. İki ilçe arasındaki kardeşlik bağlarının uzun yıllar sürmesini temenni ediyoruz” dedi.

Balıkesir’de Tarımsal Kalkınmaya Katkı

Bülten

burhaniye burhaniye belediyesi Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler kardeş şehir hürth