Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye’de 10 Bin Çuval Yakacak Dağıtılması Planlandı

Burhaniye’de 10 Bin Çuval Yakacak Dağıtılması Planlandı

Burhaniye’de 10 Bin Çuval Yakacak Dağıtılması Planlandı. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Burhaniye’de yaşayan ve yakacak sıkıntısı çeken vatandaşların yardımına Burhaniye Belediyesi yetişecek.” dedi.

“YAKACAKLAR DAĞITILMAYA BAŞLANDI”

Burhaniye Belediyesi yakacak yardımları devam edileceğini açıkladı. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Burhaniye’de yaşayan ve yakacak sıkıntısı çeken vatandaşların yardımına Burhaniye Belediyesi yetişecek.” dedi. Kış aylarının kendini göstermesiyle birlikte yakacak alamayan ailelere Burhaniye Belediyesi tarafından çuvallarla odun yardımı yapıldığı da açıklandı. Yapılan yakacak yardımlarında çuvallar içinde istiflenmiş odunlar kış boyu ihtiyacı olanlara ulaştırılması planlandı. Burhaniye Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre dağıtım çalışmalarına başlandığını belirtildi.

“KIŞ AYLARINDA TÜM İMKANLARIMIZ İLE AİLELERİMİZİN YANIDAYIZ”

Belediye meclis üyelerinin de katıldığı dağıtımlarda yakacak odunların hanelere kapı kapı teslim edildiği ifade edildi. Bu kış yaklaşık 10 bin çuval odunun dağıtılacağı belirtilerek Burhaniye Belediyesinde şantiye alanında toparlanan ağaçlar özel olarak sobalara sığacak şekilde kesilerek çuvallandığı ve araçlara yüklenen çuvallar ihtiyacı olan ailelerin evlerine kadar götürüldüğü belirtildi.
Kış aylarında ihtiyaç sahiplerinin en çok yakacağa ihtiyacı olduğunu belirten Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Biz hanelerimizin bacalarında tüten dumanı gördükçe o evin sıcak ortamında mutluluğun daha fazla olacağına inanıyoruz. Kış aylarında ailelerimiz üşümesin diye tüm imkanlarımızla onlara yardımcı oluyoruz, bunun için gururluyuz” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu