Burhaniye’de bahar havası yaşandı

Burhaniye’de bahar havası yaşandı

Burhaniye’de soğuk ve yağışlı havanın ardından güneşi gören vatandaşlar parklara ve sokaklara akın etti. İlçede termometreler 19 dereceyi gösterdi.
Burhaniye ilçesinde bugüne bahar havası yaşandı. Ilık havayı gören yüzlerce vatandaş parkları doldururken, ilçedeki çay ocaklarının önleri de vatandaşlarla doldu. Burhaniye’de havanın çok iyi olduğunu anlatan vatandaşlar, bahar havası mutluluğu yaşadı
Parkta oynayan çocuklardan Umut Can Össoy, “ Havalar soğuk ve yağışlı olduğu için dışarı çıkamıyorduk. Bu gün hava çok güzel. Bizde arkadaşlarla parkta oyunlar oynuyoruz.” dedi. Parka torununu getiren Mustafa Özbek de, “Hava çok güzel. Uzun zamandır yağış ve soğuk vardı. Torunumla parka geldik. Eğleniyoruz.” diye konuştu.