İlçe HaberleriGündem

Burhaniye’de Cadde Ve Sokaklar Temizlendi

Burhaniye’de Cadde Ve Sokaklar Temizlendi

Burhaniye Belediyesi sokağa çıkma yasağında ilçenin meydan cadde ve sokaklarında genel temizlik ve dezenfekte çalışmaları yaptı.

YASAKLAR DEĞERLENDİRİLDİ

Pandemi döneminde Covid virüsü vakalarının artmasından kaynaklı önlemlerini genişleten Burhaniye Belediyesi akşam sokağa çıkma yasaklarını değerlendirerek ilçede genel temizlik ve dezenfekte çalışmaları yaptı.

DERİNLEMESİNE TEMİZLENDİ

Burhaniye Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere insan silkülasyonun yoğun olduğu cadde ve sokakları özel deterjanlarla yıkayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ne bağlı ekipler, tüm araç ve ekipmanlarla detaylı bir şekilde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan temizlik çalışmaları kapsamında kaldırım ve dükkan önlerinde de ayrıca virüsle mücadele kapsamında dezenfekte çalışmaları da özenli bir şekilde yapıldı.

ÇALIŞMALARA DEVAM

Salgının yayılmasını önlemek için periyodik olarak çalışmaların devam edeceği Burhaniye Belediyesi’nde ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokakların temizliğinin yanı sıra, dezenfekte ekipleri tarafından sürekli olarak çöp konteynırları, hizmet araçları ve başta belediye binası olmak üzere kamu kurumları düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu