Gündemİlçe Haberleri

BURHANİYE’DE EĞİTİME DESTEK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

BURHANİYE’DE EĞİTİME DESTEK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Burhaniye Belediyesi 2020-2021 yılında eğitim alacak ihtiyaç sahibi ailelere kırtasiye malzemeleri temin ederek destekte bulundu.

Burhaniye Belediyesi 2020-2021 yılında eğitim alacak ihtiyaç sahibi ailelere kırtasiye malzemeleri temin ederek destekte bulundu.  İhtiyaç sahibi öğrencilere yönelik  eğitim ve Kırtasiye desteğinde bulunan Burhaniye Belediyesi kırtasiye desteğine ek olarak okul giysileri teminini de sağladı.
Vatandaşların yaşam standartları yükseltmek için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuran 1.2.3.4 ve 8. sınıfa başlayan yaklaşık 200 öğrenciye Kırtasiye ve okul kıyafeti yardımı yaparak destek olmayı amaçladıklarını söyledi.

 

Yüz Yüze Eğitim Başladıklarında Diğer Öğrencilere de Destek Sağlanacak

Bazı öğrenci gruplarının yüz yüze eğitime başlanması birlikte yeni eğitim, öğretim yılında ihtiyaç duyacakları okul çantası, kırtasiye malzemeleri ve okul kıyafetleriyle ilgili destek envanterlerini ileten Burhaniye Belediyesi ekipleri, yüz yüze eğitime başlamayan diğer sınıfların yardımlarının ise yüz yüze eğitimlere başlandığında yapılacağı bilgisini verdi.
Burhaniye Belediyesi destek dağıtım ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerinin eğitim ve kırtasiye yardımından yararlanabilmesi için, öğrenci belgesi ve muhtarlıktan alabilecekleri ilgili belge ile Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yapmalarının yeterli olacağı belirtildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu