Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye’de Hizmetler Hız Kesmiyor

Burhaniye’de Hizmetler Hız Kesmiyor

 

Burhaniye ilçesinde dört mahallede belediye ekipleri tarafından çalışmalar gerçekleştirilerek ilçeye değer katmaya devam ediliyor.

İLÇENİN 4 YANINA DEĞER KATILIYOR

Burhaniye İlçesi’ne bağlı Öğretmenler, Kocacami, Hacıahmet ve Bahçelievler mahallelerinde çalışmalarını yürüten belediye ekipleri ilçenin dört bir yanına değer katmaya devam etti. Öğretmenler mahallesi sahil yolu üzerine bitki dikimi gerçekleştiren Burhaniye Belediyesi’ne bağlı ekipler eş zamanlı olarak aynı alanda aydınlatma direkleri ile ilgili daha önce planlanan çalışmalarını da gerçekleştirdiler. Yapılan işlemler doğrultusunda sahil yolunda vatandaşlara daha estetik ve aydınlık bir yürüyüş alanı sağlanmak istediği belirtildi.

AYNI ANDA PEK ÇOK HİZMET

Burhaniye Belediyesi bünyesinde görev yapan ekipler Kocacami, Hacıahment ve Bahçelievler mahallelerinde de hem yağmur yağışları sonrası meydana gelebilecek taşkınları önlemek adına alt yapı hem de alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda parke taşı döşemesi gerçekleştirdiler. Her gün rotasını ilçede belirlenen başka bir noktaya çeviren Burhaniye Belediyesi aynı zamanda koronavirüs hastalığı sebebi ile karantina altında olan vatandaşlara da sıcak yemek dağıtımını sürdürdüler. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler yapılan çalışmalar ile hem kırsal hem merkez mahallelere hizmet sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu