GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

BURHANİYE’DE İLK DÜĞÜN

Cumhuriyet Mahallesi’ne verdiği sözü tutarak, mahalleye yeni bir düğün salonu kazandıran Başkan Necdet Uysal, hizmete giren salonda ilk nişan ve düğünün Temmuz ayında gerçekleştiğini belirterek, evlilik yolunda ilk adımı atan ve yuva kuran gençlere mutluluklar diledi.

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşların taleplerini karşılamak için büyük gayret gösteren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 2017’nin Mart ayında temeli atılan ve toplam 1035 metrekare inşaat alanına sahip Cumhuriyet Mahallesi Düğün Salonu ve pazar yerinin yapımını kısa süre önce tamamlayarak, hizmete sokmuştu. Uzun zamandır mahalle halkı tarafından talep edilen, 300 kişilik kapasiteye sahip düğün salonunun faaliyete geçmesiyle birlikte, salonda ilk nişan ve ardından da ilk düğün gerçekleşti. 1 Temmuz’da nişanlanan Cansu Cura – Ersin Bayazıt çiftinden sonra, 12 Temmuz’da dünyaevine giren Tuğba Özmen ile Fesih Yıldırım’ın düğünleri yeni salonda yapıldı.

MAHALLELİ MEMNUN

Düğün salonunun hizmete girmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden düğün sahipleri ve vatandaşlar, Cumhuriyet Mahallesi’nin böyle bir salona ihtiyacı olduğunu, uzun zamandır mahalle halkının bu hizmeti beklediğini dile getirdi. Vatandaşlar, işlevsel, konforlu ve rahat salon için Başkan Necdet Uysal’a teşekkürlerini iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu