Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye’de Karantinada Olanların İhtiyaçlarını Belediye Alıyor

Burhaniye’de Karantinada Olanların İhtiyaçlarını Belediye Alıyor

Burhaniye Belediyesi Pendemi döneminde karantinada ki vatandaşların yanında olmak için “İhtiyaclarinizi Biz Alalım” hizmetini başlattı.

Ulkede hızla yayılmaya başlayan Covid-19 virüsünden etkilenerek evinde karantinada olan vatandaşların alışveriş ihtiyaçlarını karşılamak adına Burhaniye Belediyesi bir ekip kurdu. Kurulan ekip, Burhaniye ilçe sınırları içersinde Covid-19 virüsünden etkilenerek test sonucu pozitif olan yada temastan kaynaklı karantina da kalan vatandaşlara yönelik hizmet verecek. Karantinada ki vatandaşların acil ilaç, market v.b ihtiyaçları için, TC ve HES koduyla birlikte 444 95 10 numaralı Covid Destek hattını aramalarının yeterli olacağı ifade edildi.

FİŞLERİ İLE TESLİM EDİLECEK

Burhaniye Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, destek hattına ulaşan vatandaşların adreslerine gidilerek alışveriş listesiyle birlikte ödemeleri alınacak. Listedeki ihtiyaç malzemelerini alışveriş yaparak tamamlayan ekipler tarafından alınan ürünleri fişleriyle birlikte vatandaşlara ulaştırılacağı ifade edildi.

“MAĞDURİYET YAŞANMASIN İSTEDİK ”

Pandemi sürecinin ilk başında bu hizmeti 65 yaş üstü evinden çıkamayan vatandaşlar için de kullandıklarını belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, süreç itibariyle virüsün artmasından dolayı karantinada kalan vatandaşlarında oldukça fazla olduğunu ve mağduriyet yaşanmaması adına bu hizmeti onlar içinde kullanabilir duruma getirdiklerini söyledi. El birliği ile özellikle belediye adına bu süreci en iyi şekilde yönettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Deveciler “Karantina sürecinde olan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa sürece bu zor zamanları atlatırız” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu