Gündemİlçe Haberleri

BURHANİYE’DE KIRSAL ACİL EYLEM PLANLARINA START VERİLDİ

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler kış ayları gelmeden kırsal mahallelere yönelik acil eylem planını devreye soktuklarını ifade etti.

 

 

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler kış ayları gelmeden kırsal mahallelere yönelik acil eylem planını devreye soktuklarını ifade etti. Başkan Deveciler kırsal mahalle acil eylem planları kapsamında Kızıklı Mahallesi’ne yatırım hizmetleri için çalışmalara başlanmasına yönelik talimat verdi. Kızıklı Mahallesi’ne acil yapılması gereken hizmetler için görevlendirdiği Belediye Meclis üyeleri Oktay Erbalaban ve Bülent Başaran öncülüğünde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için Belediye ekipleri çalşmalara başladı. Önceki günlerde zeytinlik ve tarla yollarını açarak zeytin zamanı mahallelinin rahat hasat yapmasını sağlayan Belediye, şimdi de Kızıklı mahallesine altyapıdan üstyapıya kadar kapsamlı çalışmalar yapmaya başladı.

 

 

TAŞKINLAR YAŞANMASIN DİYE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

 

 

Burhaniye Belediyesi ekipleri Kızıklı Mahallesi’nin, altyapı yağmursuyu borularıyla birlikte dere kenarları da temizlenmeye başlandı. Kış aylarının kendini göstermesiyle birlikte özellikle yağmur suyu alt yapısının su taşkınlarına yol açmaması için çalışmalar yapan Belediye ekipleri kanalizasyon ve yağmursuyu kanal ve borularında ki tıkanıklıkları gidermek için mücadele ediyor. Yağmur ve sert rüzgarlardan kaynaklı kopan yaprak ve dalların mazgalları tıkadığı ayrıca toprak kaymalarından dolayı çamurların borulara hasar verdiği alanlarda yapılan çalışmalarda temizlik işlerine bağlı ekipler dozer ve kazma küreklerle altyapının sorunsuz hale getirilmesi için çalışmalara başladı.

 

 

DEVECİLER KIRSALA YÖNELİK ACİL EYLEM PLANI DEVREYE SOKTU

 

 

Altyapının haricinde üst yapıda da hizmetlerine devam eden Burhaniye Belediyesi özellikle BASKİ ve diğer kurumlar tarafından yapılan çalışmalardan dolayı bozulan parke yollarında yenileme işlemlerini ivedilikle gerçekleştiriyor. Kış ayları gelmeden kırsal mahallelere yönelik acil eylem planını devreye soktuklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Kırsal mahallelerimize kış sezonu öncesi hizmetlerimize start verdik. Altyapı, üstyapı demeden acil ihtiyaçlar neyse giderilmesi için 2 meclis üyemizi görevlendirdim. Gerekli fizibilite çalışmalarını yaptılar ve çalışmalara başladılar” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu