Burhaniye'deki Çocuklar İlk Kez Atlarla Buluştu!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki çocuklar, ata binme deneyimini ilk kez yaşadı. Ören ilçesinde bulunan tesisler, hafta sonu yoğun ilgi gördü.

Burhaniye'deki Çocuklar İlk Kez Atlarla Buluştu!

Burhaniye’deki Çocuklar İlk Kez Atlarla Buluştu!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki çocuklar, ata binme deneyimini ilk kez yaşadı. Ören ilçesinde bulunan tesisler, hafta sonu yoğun ilgi gördü. Hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyenler, tesise gelerek atlarla buluştu. Çocuklar, seyisler eşliğinde Poni ve Arap atlarına bindi, aileler ise piknik alanında vakit geçirdi.

Tesisin sahibi Gezer Bilir, vatandaşların ilgisi karşısında mutlu olduklarını belirtti. Tesisten yararlanan Gökçe Pala, “İlk kez ata bindim, ağabeylere teşekkür ederim” dedi. Mehmet Can Atlı ise, “İlk defa geldim, biraz korktum ama sonra alıştım. Bir daha gelmek istiyorum” diye konuştu.

Burhaniye'deki Çocuklar İlk Kez Atlarla Buluştu!

İşletme sahibi Ezer Bilir ise, “Burada, 3 tane Arap atı ve bir Poni ile hizmet vermeye çalışıyoruz. Çocuklar ve yetişkinler için güzel bir sosyal çevre oluşturmayı amaçlıyoruz. Piknik alanı, masa, mangal ve zıpzıp parkı gibi birçok hizmetimiz bulunuyor. Ayrıca, gelecekte eklemek istediğimiz projeler arasında top havuzu, hayvanat bahçesi bölümü, tavus kuşu, tavşan ve ördek gibi hizmetler yer alıyor” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

Social Night Camp Balıkesir’de Gerçekleşti

balıkesir burhaniye Balıkesir burhaniye çocuk etkinliği Balıkesir gündem at biniciliği ata binme deneyimi burhaniye yaşam