Gündemİlçe HaberleriSpor

BURHANİYE’NİN SPOR ALANLARI GENİŞLİYOR

Burhaniye Belediyesi ilçedeki spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Son olarak, Bahçelievler ve Öğretmenler Mahallesi’ne toplam üç yeni spor alanı yapıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar, bayram sonrasında tamamlanmış olacak.

Gençlerin spor yapmalarına imkan sağlayacak yeni spor alanları yaratmak için çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çok amaçlı spor sahası projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesi Koçkent Sitesi yanına yapılan parkın içinde basketbol ve voleybol sahası ile tenis kortu yapım işlerini tamamladı. Öğretmenler Mahallesi Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu yanına ve sahil kesimindeki alana da basketbol ve voleybol sahası yapım çalışmaları da bitirildi. Spor alanlarının yol çizgileri ise bayramdan sonra tamamlanacak ve kullanıma hazır hale gelecek.

SPORA TEŞVİK ÖNEMLİ

Sağlıklı yaşam için sporun önemine dikkat çeken ve Burhaniyelilerin rahatça spor yapabilmeleri için imkan yaratmaya gayret gösterdiklerini belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Halkımızın isteklerine kulak vererek, kentin değişik noktalarında spor alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza ve gençlerimize yeni alanlar kazandırarak, onları spora teşvik etmek amacıyla yeni projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu