Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye’yi Aydınlatan Projeler Hayata Geçti

Burhaniye’yi Aydınlatan Projeler Hayata Geçti

 

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi, 3.sınıf öğrencileri Dekan Mehmet Oğuzhan İlban önderliğinde sosyal sorumluluk projelerini tamamladı.

 

Temiz Duraklar

Uluslararası Ticaret bölümü öğrencilerinin tarafından yapılan Ören Mahallesi Beyaz Durak projesinde Beyaz Durak yeniden düzenlenerek temiz ve kullanılır hale geldi. Öğrencilerin Burhaniye Belediyesi ve esnafından aldığı desteklerle yenilenen Beyaz Durak boyanmasının yanı sıra kitap dolapları, tablolar,  şair ve şiir görselleri ile farklı bir görünüme kavuştu.

 

Gt

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Öğrencileri Kutladı

Başkan Deveciler, “ Kültür şehri olan Burhaniye’mizde böylesi anlamlı bir projeyi hayata geçiren başta BUBFA Dekanımız Mehmet Oğuzhan İlban’ı ve öğrenci arkadaşlarımızı kutluyorum. Hem eğitici, hem öğretici hem de insanlarımızı yönlendirici bir proje olmuş.

 

‘’Hem Gezerken Hem Dolmuşu Beklerken’’

‘’Bu projeler sayesinde vatandaşlarımız hem gezerken hem de dolmuş beklerken okuyacak. Burhaniye’nin kültür yayınlarını ve diğer yayınların kitaplarını okuyarak zaman geçirecek. Vatandaşlarımız kitapları geri getirmek şartı ile eve de götürebilir. Gerekirse evinde fazla kitabı olan vatandaşlarımızın da desteklerini bekliyoruz. Başta Cumhuriyet Meydanımız olmak üzere ilçemizin farklı noktalarında da bu projelerin devamını diliyoruz” diye konuştu.

Haber: Serap Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu