Gündem

Büyükşehir Bahçe Makineleri İçin Yedek Parça Satın Alacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, bahçe makineleri için yedek parça alımı ihalesi düzenliyor.

Büyükşehir Bahçe Makineleri İçin Yedek Parça Satın Alacak

Buyuksehir Bahce Makineleri Icin Yedek Parca Satin Alacak 1

İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesi gereğince açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhale konusu, 192 kalem bahçe makineleri yedek parça alımını içermektedir. İhaleye ilişkin detaylı bilgilere ve ihale dokümanına ulaşmak için https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ adresi ziyaret edilebilir.

İhaleye ilişkin detaylar şu şekildedir:

  • İhale Tarihi ve Saati: 12 Mart 2024, saat 14:30
  • İhale Komisyonunun Toplanma Yeri: Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Eski Kuyumcular Mahallesi Mekik Sokak No:24 Kat:1 109 Nolu Oda

İhaleye katılabilmek için gereken belgeler ve yeterlilik değerlendirmesi kriterleri ihale dokümanında belirtilmiştir. İhaleye sadece yerli isteklilerin katılmasına izin verilecektir. Tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren 90 takvim günüdür. İhaleye katılan istekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre ilanın detaylarını için tıklayın…

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu