GündemSporTürkiye Gündemi

Büyükşehir Belediyesi 2023’te Amatör Spora Verdiği Desteği 15 Katına Çıkaracak

Büyükşehir Belediyesi 2023’te Amatör Spora Verdiği Desteği 15 Katına Çıkaracak

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) organizasyonunda düzenlenen “Amatör Spor Kulüplerimize Destek Bizden, Spor Yapmak Onlardan” töreni, Avlu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Balikesirde Amator Spor Saha Kalkacak 4

 

Başarıya Destek Sözü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Amatör Spor Kulüplerimize Destek Bizden, Spor Yapmak Onlardan” törenine katıldı. Balıkesir’in dört bir yanında amatör spor kulüplerine önemli destekler sağlayan Başkan Yücel Yılmaz, 2023’de amatör spora verdikleri nakdi yardımı 15 katına çıkaracaklarını belirterek bireysel sporda başarı gösteren sporculara tüm imkânları sunma sözü verdi.

AHP Tam Donanımlı Komplekse Dönüşecek

Başkan Yücel Yılmaz’ın talimatlarıyla; gençlik ve spor yatımlarını her geçen gün artırarak devam ettiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Balıkesir’de; amatör sporun gelişmesi ve profesyonel liglere sporcular yetiştiren bir şehir haline gelmesi için spor tesislerinin sayısını ve kapasitelerini artıran Büyükşehir Belediyesi, Ali Hikmet Paşa Spor Tesisi’ni tam donamlı bir komplekse dönüştürüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu