GündemEğitimİlçe Haberleri

Büyükşehir Belediyesi İnternetsiz Yer Kalmayacak Dedi

Büyükşehir Belediyesi İnternetsiz Yer Kalmayacak Dedi

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bilgi işlem personelleri İvrindi’den sonra Gönen’de de benzer problemin yaşanması üzerine hemen bölgede çalışmalara başladı.

İVRİNDİ’DEN SONRA GÖNEN’E MÜDAHALE

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önceki gün İvrindi İlçesi’nde internet sorunu yaşanmasının bildirilmesi üzerine anında soruna müdahale ederek internet sorununu çözmüştü. Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yapılan müdahaleler ile ilçede pandemi sebebi ile uzaktan eğitime devam eden çocukların eğitimlerinde kesinti yaşanmaması için çalışıldı. Büyükşehir Bilgi işlem personelleri İvrindi’den sonra Gönen’de de benzer problemin yaşanması üzerine hemen bölgede çalışmalara başladı.

 

“İNTERNETSİZ KÖY KALMAYACAK”

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz uzaktan eğitimde kesinti yaşanmaması adına acil müdahalelerin önemli olduğunu da vurgulayarak, “İnternet bağlantı sorununu uydu net bağlantısı sağlayarak çözüyoruz.
EBA sistemine giremeyen öğrencilere ve hemşehrilerimize böylelikle ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sağlıyoruz. İvrindi ve Gönen’den sonra internetsiz köy kalmayacak. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu