GündemTürkiye Gündemi

Büyükşehir Belediyesi’nden Bilgilendirme

Büyükşehir Belediyesi’nden Bilgilendirme

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği bir ihale ile ilgili şartnamede belirtilen tüm şartların yerine getirildiğini belirten bir açıklama yaptı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’nin açıklaması şu şekilde; “Meclisimizin kararı ile Büyükşehir Belediye Encümeni tarafından 26.01.2022 günü saat 14.00’de yapılan ihale; Altıeylül İlçesi, Gümüşçeşme Mahallesi, 10045 Ada, 7 Parsel 49.500.000 Türk Lirası muhammen bedel ile Resmi Gazete, Ulusal Basın, Yerel Basın ve kurum internet sitesinde ilan edilerek, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilmiştir. İnternet sitemizde canlı-çevrimiçi olarak yayınlanan ve komisyon huzurunda gerçekleştirilen ihalede; Balıkesir ticaret siciline kayıtlı ‘Gold Money Kuyumculuk Turizm Hayvancılık Sanayi Limited Şirketi’nin vermiş olduğu;

Teklif, Sicil Kayıtları, İmza Yetkileri ve İmza Sirküleri, Ticaret Sicil Kayıtları, Teminatları, Hukuki ve Mali açıdan borcunun olmadığına dair belgeler, Kimlik beyanı, ihale yasaklısı olup olmadığına dair sorgulama da dahil olmak üzere, ihale kanununda ve ihale şartnamesinde belirtilen tüm şartların yerine getirildiği anlaşılmıştır. 2 firmanın ihale dosyası satın aldığı süreçte, ilgili firmanın muhammen bedelin üzerinde bir rakam olan 52.050.000 Türk lirası teklifle, devlet ihale kanunundaki ve ihale şartnamesindeki bütün şartları eksiksiz olarak yerine getirdiği görüldüğünden ihale onaylanmış ve firma yetkilisi ile satış sözleşmesi imzalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu