Gündemİlçe Haberleri

Büyükşehir Belediyesi’nden Üniversitelilere Sınav Döneminde Ücretsiz Ulaşım İmkanı

Vize Haftasında Ücretsiz Ulaşım

Büyükşehir Belediyesi’nden Üniversitelilere Sınav Döneminde Ücretsiz Ulaşım İmkanı

Vize Haftasında Ücretsiz Ulaşım

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20-28 Nisan tarihleri arasında Bahar Yarıyılı vize sınavlarını gerçekleştirecek olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerine destek olmak amacıyla ücretsiz ulaşım imkanı sunuyor. Büyükşehir Belediyesi iştiraki Balıkesir Toplu Taşıma AŞ’ye ait toplu taşıma araçlarıyla, öğrenciler sınav günlerinde kampüs ve ek binalara ücretsiz olarak ulaşabilecekler.

Buyuksehir Belediyesinden Universitelilere Sinav Doneminde Ucretsiz Ulasim Imkani 1

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, eğitime tam destek vermeye devam ettiklerini belirterek, Balıkesir Üniversitesi ve Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerine vize ve final haftaları boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacaklarını vurguladı. Başkan Akın, bu uygulamanın öğrencilere kolaylık ve motivasyon sağlamak adına anlamlı olduğunu ifade etti. Ayrıca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da şehir genelinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarının ücretsiz olduğunu belirtti.

Buyuksehir Belediyesinden Universitelilere Sinav Doneminde Ucretsiz Ulasim Imkani 2

Bu adım, öğrencilere sınav haftalarında destek olmanın yanı sıra, eğitime verilen önemi ve öğrencilerin yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür uygulamalarla eğitim alanındaki sosyal sorumluluğunu da gösterdiği görülüyor.

Özgür Özel ve Ahmet Akın Bir Araya Geldi

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu