SporGündem

Büyükşehir Belediyespor deplasmanda galip

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Pizza Lazza Harem Spor’a konuk oldu.

Büyükşehir Belediyespor deplasmanda galip.Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 24. Hafta karşılaşmaları oynandı. 24. Hafta karşılaşmaları kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Pizza Lazza Harem Spor’a konuk oldu.

Büyükşehir Belediyespor deplasmanda galip

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde heyecan devam ediyor. Türkiye Basketbol Ligi 24. Müsabakaları oynandı. 24. Hafta kapsamında Pizza Harem Spor, kendi evinde ve kendi taraftarı önünde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde oynanan mücadelenin ilk yarısını 32-37 önde kapatan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, maç sonucunda Pizza Lazza Harem Spor’u 72-75’lik skor ile yendi.

Orta Bbb 1
Büyükşehir Belediyespor Deplasmanda Galip

Büyükşehir Belediyespor, hücum ve savunma dengesini başarıyla sürdürdü

Müsabakanın ilk yarısında etkili bir performans sergileyen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, hücum ve savunma dengesini başarıyla sürdürdü. İlk yarıyı 32-37’lik skor avantajıyla tamamladılar. İkinci yarıda da mücadeleci oyununu sürdüren Balıkesir ekibi, rakip takımın baskısına karşı direncini korudu. Zorlu geçen dakikaların ardından 72-75’lik skorla sahadan galip ayrılan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, önemli bir zafer elde etti.

2 takımın küme düştüğü ligde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, ligde karşılaştığı rakiplerine karşı 8 galibiyet ve 16 mağlubiyet ile puan cetvelinde 32 puan toplayıp, 18. Sırada bulunuyor. Pizza Lazza Harem Spor ise ligde 9 galibiyet ve 15 mağlubiyet ile 33 puan toplayıp, 13. Sırada yer alıyor. Puan cetvelinde 2 takımın küme düştüğü ligde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, bir üst basamağında bulunan Kocaeli Kağıtspor ile aynı puana sahip.

Bülten

Diğer spor haberleri için tıkla

Bizi sosyal medya hesaplarımızda takip ettiniz mi?

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu