GündemSpor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR SEZONU AÇTI

Yeni sezonda Balıkesir Süper Amatör Lig’inde mücadele edecek olan Büyükşehir Belediyespor, çalışmalara başladı. Kulüp Başkanı Mehmet Kelemençe ilk antrenmanda futbolcular ile tanıştı, yeni sezonda başarılar diledi.

2018-2019 Futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, önceki gün Tesislerde toplanarak yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenman öncesi Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kelemençe ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte futbolcular ile tanıştı. Başkan Kelemençe yeni sezonda hedeflerinin ligde öncelikle centilmence bir mücadele olduğunu belirterek, “Bu sezon hedefimiz iyi futbol ve başarılı sonuçlar elde etmek. Takım olarak yaş ortalaması düşük bir kadro oluşturduk. Taraftarlarımız yeni sezonda farklı bir Büyükşehir Belediyespor izleyecekler” dedi.

Başkan Mehmet Kelemençe tanışma toplantısında futbolculara tatlı ikram etti. Daha sonra futbolcular teknik direktör Zafer Özkanay yönetiminde tesislerde sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyespor sezona günde çift antrenman ile hazırlanacak. İlk hafta antrenmanlarını Değirmen Boğazı’nda genel dayanıklılık olarak gerçekleştireceklerini belirten teknik direktör Zafer Özkanay, “Yeni sezon hazırlıklarımıza start verdik. Bu sezon genç oyuncularımız ile tecrübeli oyuncularımızı kaynaştıracağız. Yaş ortalamamız biraz daha düştü. Geçen sezon son anda kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon yakalamak istiyoruz. Bunun için çok çalışacağız. Günde çift antrenman ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yeni sezonda iyi futbol oynayan, koşan ve futbolu ile adından söz ettiren bir Büyükşehir Belediyespor izlettireceğiz. Başkanımız Mehmet Kelemençe ve yönetim kurulunun destekleri bizim için moral olacak. Onları sahada mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu