Gündemİlçe Haberleri

Büyükşehir Edremit’i Güzelleştiriyor

Büyükşehir Edremit’i Güzelleştiriyor

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit ilçe sınırlarındaki 9 kavşağı düzenlerken, 3 bin metrekare çim, 60 adet te Bonzai tipi zeytin ağacı dikimi yapıyor.

 

Hizmete başladığı günden bu güne Balıkesir’in 20 ilçesinde hayati projelere imza atarak, hizmetleriyle halkın takdirini toplayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit ilçesine gösterdiği önemi yine gözler önüne serdi. İlçenin alt yapı ve arıtma problemlerinin yanında, ulaşım ve üst yapı, sahil düzenleme hizmetlerini sağlayarak her kesimden Edremitli tarafından takdir edilen Büyükşehir Belediyesi, son günlerde peyzaj çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Whatsapp Image 2022 03 04 At 11.20.21 1

BALIKESİR’İN VİTRİNİ EDREMİT GÜZELLEŞİYOR

 

Zaman zaman ilçe belediyeleri tarafından hizmetlerinin ve projelerinin sahiplenilmesi sıkıntısı da yaşayan Büyükşehir Belediyesi, içinde bulunduğumuz hafta Edremit’in 9 kavşağında eş zamanlı çalışmalar yürütüyor. Balıkesir’in vitrini pozisyonundaki turistlik Edremit ilçesinde peyzaj hizmetlerini önemsediğini vurgulayan belediye yetkilileri, ilçenin karayolunda yer alan orta refüj bakım onarım (bordürlerin düzenlenmesi vesaire) ve 9 adet kavşak düzenleme çalışması yürüttüğünü belirtti. İlk etapta 3 bin metrekare çim serimi, 60 adet bonzai tipi zeytin ağacı ile peyzaj tasarımı yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, otomatik sulama sistemlerinin yenilenmesi çalışmalarını da sürdürüyor.

Whatsapp Image 2022 03 04 At 11.20.21

“EDREMİT HALKI GERÇEKLERİ GÖRÜYOR”

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin ilçelerde adeta devrim niteliğinde olduğunu vurgulayan AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, “Büyükşehir Belediyemiz, Balıkesir’in vitrini olan Edremit ilçemize gösterdiği hassasiyeti, yaptığı hizmetleriyle hissettiriyor. Alt yapıdan arıtmaya, ulaşımdan, üst yapıya kadar bir çok alanda halkın en iyi hizmeti almasını sağlayan Büyükşehir Belediyemizin tüm emektarlarına ve Sayın Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Her ne kadar bazı ilçe belediyeleri bu çalışmaları kendileri yapmış gibi halka anlatma çabası olursa olsun, Edremit halkı gerçekleri görüyor. Edremit, Büyükşehir Belediyemizin dokunuşlarıyla daha da güzelleşiyor” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu