Gündemİlçe Haberleri

Büyükşehir Sahaya Yayılmış

Havran sakinleri ilçeye kazandırılan tarihi konak ve ilçeye özel içme suyu olan Eybek suyunun ilçeye kazandırılması ile ilgili olarak “Yılmaz-Ersoy sayesinde Büyükşehir Belediyesi İlçelerle yaptığı işbirliğini hizmete dönüştürmeye başladı” şeklinde değerlendiriyor.

“Balıkesir’in Körfeze Açılan Kapısıyız”

Ege kıyısına sınır olan ilçelerimizin giriş kapısı olarak nitelenen Havran’da, son günlerde çalışmaları tamamlanarak hizmete açılan ve yörede ‘Atanın Konağı’ olarak anılan tarihi konak, yaz aylarında bölgeye akın akın gelen yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor.

“Büyükşehir Belediyesi’ni Hissettik”

Havran ’da yaşayan vatandaşlar, İlçe Belediye Başkanı Emin Ersoy’un ilçeye kazandırdıkları için memnuniyetlerini ifade ederken, son aylarda özellikle Yücel Yılmaz Başkanlığında ki Büyükşehir Belediyesi’nin varlığını hissetmeye başladıklarını belirttiler.

Misafirleri Kapıda Güzel Karşılayalım

Bölgeye gelen turistleri ‘misafir’ olarak niteleyen Havran Sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a bir mesaj göndermek istediklerini ifade ederek “tarihin, doğanın, efsanelerin zenginliğine ev sahipliği yapan Balıkesir’in bu cennet köşesine gelen misafirleri kapıda bizler karşılıyoruz. Yücel Yılmaz Başkan’dan, Ankara’nın girişinde yer alan kapı benzeri yapı gibi, bu güzellikleri yansıtan mimaride bir yapı istiyoruz” şeklinde bir talepte bulundular.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu