Gündemİlçe Haberleri

Büyükşehir Ve Sındırgı Kurutma Tesisi İçin Toplandı

Büyükşehir Ve Sındırgı Kurutma Tesisi İçin Toplandı

Büyükşehir Ve Sındırgı Kurutma Tesisi İçin Toplandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi daire başkanları Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş  Jeotermal ile Meyve-Sebze Kurutma Tesisi’nin aşamalarını görüşmek için bir araya geldiler.

TOPLANTI DÜZENLENDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi daire başkanları Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile toplantı yaptılar. Yapılan toplantıda ilçede yapımı süren Jeotermalle Meyve Sebze Kurutma Tesisi’ne ilişkin görüşüldü.

 “ÇABAMIZ ŞEHRE DEĞER KATMAK İÇİN”

Çalışmaları hızla ilerleyen tesisin bir an önce faaliyete başlayabilmesi adına değerlendirmeler yapıldığı ve ihtiyaçların tespit edildiği toplantı ile ilgili olarak Ekrem Yavaş, “Bu tesisi hem ilçemize hem de şehrimize değer katacak. Çünkü istihdam sağlayacak, üretim kalemlerini arttıracak ve kendi mahsullerimizin yeni ürünlere dönüşmesini, bir marka olmasını ve ülkenin dört bir yanındaki sofralara ulaşmasını sağlayacak. Çabamız en kısa sürede tesisi faaliyete geçirmek içindir. Çabamız şehrimize değer katmak, istihdamı artırmak içindir. Tesis için emek veren tüm çalışan personellerimize kolaylıklar diliyorum.” dedi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu