GündemEkonomiİlçe Haberleri

Büyükşehir’den Dursunbey OSB’ye Müjde

Büyükşehir’den Dursunbey OSB’ye Müjde

 

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yılsonu faaliyet toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Dursunbey OSB için yer tesisinin ücretsin olarak tahsis edileceğini müjdeledi.

DURSUNBEY OSB’YE MÜJDE

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yılsonu faaliyet toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve Ticaret Bakan Yardımcısı Tuna Turagay’da katıldı. Toplantıda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz son dönemde ilgili çalışmalar ile gündemde olan Dursunbey OSB’sine yönelik bir müjde verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Dursunbey OSB’si için yerin ücretsiz olarak Büyükşehir tarafından tahsis edileceğini söyledi. Verilen haber Dursunbey yatırımcıları tarafından sevinç ile karşılandı.

MARANGOZCULAR SİTESİ ZİYARET EDİLDİ

Yücel Yılmaz toplantı öncesinde ise Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına devam edilen Marangozcular Sitesi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yılmaz ziyaret esnasında Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Güler’den bilgi aldı. Yılmaz konuyla ilgili olarak, “ OSB’de yapımına devam edilen Marangozcular Sitesini ziyaret ederek, Başarılı bir ilerlemenin olduğunu gözlemledim. Ardından EKO Sinerji fabrikasını, Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Akbaş’ın eşliğinde ziyaret ettik. Balıkesir’e değer katan tüm tesislerimiz için yeni yılda güzel gelişmeler diliyorum.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu