GündemDünyadan HaberlerGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Büyükşehir’den Öğretmenlere Özel Ferhat Göçer Konseri

Büyükşehir’den Öğretmenlere Özel Ferhat Göçer Konseri

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle, öğretmenlere özel Ferhat Göçer konseri düzenledi. Konserde kısa bir konuşma yapan Başkan Yücel Yılmaz’ın Atatürk vurgusu dikkat çekti. Yılmaz, önce Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen unvanını hatırlattı. Ardından da Atatürk’ün, “Her başarı sizin eseriniz, her yeni nesil sizin emeğinizdir” sözünü vurguladı. Son olarak da “24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü kutluyorum” dedi.

 

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla, öğretmenlere özel Ferhat Göçer konseri düzenledi. Konser, dün akşam Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nun da gerçekleşti. Ayrıca, konserde önce Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Beyza İrtük sahne aldı. Ardından da sevilen sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı. Çok sayıda öğretmenin katıldığı konser öncesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuşma da yaptı. Özellikle de, kendisi için çok heyecan verici bir gün olduğunu belirtti. Ayrıca, konuşmasında, Atatürk’ün öğretmenlere seslendiği cümlelere yer verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın konuşmasında öne çıkanlar Şunlar Oldu;

“Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bugünün çocuklarını yetiştiriniz. Onları yurda, ulusa yararlı insanlar yapınız.’ sözüyle, büyük bir misyon yüklenen, kıymetli öğretmenlerim. Bu güzel atmosferde, şehrimizin çalışkan öğretmenleri ile bir arada olmak benim için çok kıymetli. Gençlerimizi; aklın ve bilimin ışığıyla aydınlatan, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Her Daim Başımızın Tacısınız

Yılmaz, “Görevi esnasında şehit olan öğretmenler başta olmak üzere; hayatlarını kaybeden öğretmenleri rahmetle anıyorum.” Ayrıca, emekli olanlara ise sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Hayat boyu öğreten kıymetlilerimiz; annelerimiz, babalarımız, her birinizi saygı ve, sevgiyle selamlıyorum, iyi ki bizimlesiniz, her daim başımızın tacısınız. Gazi’nin, “En büyük umudum” diyerek; geleceğe dair ideallerini ve eserlerini güvenle emanet ettiği sevgili gençler; hepinizi çok seviyorum.

Ogretmenler Gunu 11

En Büyük Gücümüz Gençlerimiz

Türkiye’yi, 2023 hedefine; 2053 ve 2071 vizyonuna taşıyacak en büyük gücümüz; kendisine ve ülkesine inanan,  tarihini ve değerlerini bilen, aklın ve bilimin ışığında üreten gençlerimizdir. Büyük ve güçlü Türkiye’yi; hayal kuran, hayallerini hedefe dönüştüren, cesur, çalışkan gençlerle ve onlara yol gösteren öğretmenlerimizle birlikte inşa edeceğiz. Bu konuda hepimize, büyük sorumluluklar düşüyor.

 

En Çok Gençlerin Belediyesiyiz

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak, göreve geldiğimizde ortaya bir iddia koyduk ve dedik ki; “Biz en çok çocukların, en çok gençlerin belediyesiyiz.” Balıkesir’imizi, gençlerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren, ‘Genç Dostu’ bir şehir haline getirecek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlik merkezleriyle, kütüphaneleriyle, tiyatrolarıyla, festivalleriyle, konserleriyle, nitelikli buluşma alanlarıyla; hemşehrilerimize her açıdan kendini geliştirme fırsatı sunan bir şehri, hep birlikte inşa ediyoruz. Sevgili gençler, her zaman yanınızda olan, sizleri her konuda desteklemek için var gücüyle çalışan bir büyükşehir belediyeniz ve, belediye başkanınız var. Sizin için her an çabalayan öğretmenleriniz var.

 

Ogretmenler Gunu 9

Öğretmenler Gününüzü Kutluyorum

Kıymetli öğretmenlerim; başöğretmenin de dediği gibi; ‘Her başarı sizin eseriniz, her yeni nesil sizin emeğinizdir’ bir kez daha; 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü kutluyor, ilim ve irfan yolculuğundaki, gayret ve başarılarınızın daim olmasını diliyorum. Ayrıca kendisi de bir öğretmen olan kıymetli eşimin de öğretmenler gününü kutluyorum.

Birlik Ve Beraberliğin En Güzel Örneği

Öğretmen bir ailenin çocuğu olan, kıymetli sanatçımız Ferhat Göçer’e bu anlamlı akşamda, bizlerle birlikte olmayı tercih ettiği için, şahsım ve şehrim adına çok teşekkür ediyorum. Tüm protokol mensuplarımıza, İl Milli Eğitim Müdürümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, İl Emniyet Müdürümüze, güçlü destekleri için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Balıkesir’imizde birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyensiz değerli hemşehrilerimi de heyecanla alkışlıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, hepinizi sevgi ile selamlıyor; eli öpülesi öğretmenlerimizin önünde, saygı ile eğiliyorum.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu