Spor

Büyükşehir’den Yeni Takım

Büyükşehir Belediyespor Kulübü masa tenisi dalında iddialı bir takım kurdu.

Büyükşehir Belediyespor her dalda başarılı olmaya kararlı. Bünyesinde çeşitli spor dallarını barındıran kulüp yeni bir takım daha kurdu. Yeni takımı masa tenisi dalında kuran kulüp ilk maçını Zonguldak’ta oynayacak.

Erkek ve bayan takımları ile terfi müsabakalarında yarışacak olan takım ilk hedefini 3. Lig olarak belirledi.

Yeni kurulmasına rağmen oldukça iddialı olduklarını söyleyen takım ilk maçını yarın oynayacak. Belediyeden edinilen bilgiye göre Tecrübeli antrenör Demet Candemir önderliğinde yarışacak takımın başarılı olacağına şüphe yok.

 

Ses getirecekler

 

Antrenör Demet Candemir, “Bizim için bu terfi müsabakaları çok önemli. Bayan takımımızda 3, erkek takımımızda ise 4 oyuncumuz bulunuyor. Kadromuzda yer alan sporcularımız tecrübeli oyuncular. Bir oyuncumuzu da İran’dan transfer ettik. Zonguldak’ta ki terfi müsabakalarında ilk üçe girerek 3. lige çıkmak istiyoruz. Bunun için de çok çalıştık ve başaracağımıza inanıyorum. Bu takımın kurulmasında emeği geçen, bize her zaman destek olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur’a, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederiz. Büyükşehir Belediyespor’u ve Balıkesir’i en iyi şekilde temsil ederek, masa tenisinde ses getirmek istiyoruz. Takım olarak başarıyı yakalayacak güçteyiz” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu