GündemSiyaset

ÇADIR KARIŞTI

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna sosyal medya hesabından gündeme bomba gibi düşecek bir açıklama yaptı. İsmail Ok’un TBMM’deki bürosunda CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ile yaptığı görüşmenin detaylarını aktaran Tuna, ‘‘Akın’ın yaptığı kurnazlık işe yaramadı’’ dedi.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ‘‘Sayın Ahmet Akın , sizin ısrarlı talebiniz İle vekilimiz İsmail Ok’un TBMM’deki bürosunda yaptığınız görüşme de Siz İsmail Ok’a ; “Ne olur büyükşehir belediyesini tekrar AKPye kaptırmayalım geri alalım .Siz benim abimsiniz tecrübelisiniz , sizin görüşünüzü almadan asla hareket etmem ” demenizden sonra . Vekilimiz İsmail Ok”ta Size : “2014 yerel seçimlerinden ders çıkardıysanz ve tekrar büyükşehir’i AK PARTİ’ye kaptırmak istemiyorsanız yapılacak iş çok basit . Cebimizden üçbeş kuruş para harcayıp Balıkesir’de bir kamuoyu araştırması yapalım . Bu araştırma sonucunda kimin ismi öne çıkarsa onun peşine hep beraber takılıp destek olalım “demesine rağmen. Sayın Akın siz ne yaptınız ? Sessiz kalarak cevap vermeden odadan ayrıldınız ve bir daha Sayın Vekilimiz Ok’un bu Önerisine cevap verme tenezzülünde bile bulunmadınız’’ ifadelerini kullandı.

‘‘KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATTINIZ’’

Ahmet Akın’ın İsmail Ok’a yönelik bir karalama kampanyası başlattığını belirten İYİ Parti İl Başkanı Tuna açıklamasını şu sözlerle sürdürdü; ‘‘ İYİ Parti ve CHP arasında yerel seçimlerde işbirliği yapılması kararı alındığı akşamın hemen ertesi günü , öğleden önce yangından mal kaçırırcasına , Balıkesir büyükşehir belediye başkan adayı olarak kamuoyuna ilan edildiğiniz . Sayın Akın ; yaptığınız bu kurnazlık işe yaramadı ve özellikle CHP tabanının ve Balıkesir halkının şahsınıza göstermiş olduğu tepki üzerine : Yerel basınında bizzat sizin tarafınızdan organize edilen bir karalama kampanyası başlattınız. Sayın Vekilimiz ve büyükşehir belediye başkan adayımız İsmail Ok’a karşı başlattığınız linç girişimi beyhude bir çaba dan ibarettir. Sayın İsmail Ok’u bütün Balıkesir kamuoyu yakinen tanımaktadır. Sizin yaptığınız bu karalamalar emin olun sizin yüzünüze yapışmaktadır. Sayın vekilimiz İsmail Ok ; Bismillah diyerek çıktığı Büyükşehir belediye başkan adaylığı yarışından asla dönmez ve dönmeyecektir de . Güneş balçıkla sıvanmaz. İyiler kazanacak.’’ Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu