GündemEkonomiİlçe Haberleri

Çalışanlar Başkan Ersoy’dan Memnun

Çalışanlar Başkan Ersoy’dan Memnun

 

Havran Belediyesi ilk defa çalışanları ile sendika sözleşmesi imzaladı. Belediye çalışanları ilk kez sendika üyesi oldu. Belediye ve Hizmet İş Sendikası arasında yapılan toplu sözleşme ile maaşlara iyileştirme yapıldı. Yapılan sözleşme sonrası işçiler Başkan Ersoy’a teşekkür etti.

 

296173491 371738501810239 1669628805003676716 N

 

İLK SENDİKA SÖZLEŞMESİ  İMZALANDI

Belediye çalışanları, Başkan Emin Ersoy döneminde ilk kez sendika üyesi olarak toplu sözleşme imkanlarından yararlanma hakkı elde etti. Havran Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan  görüşmelerde toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya varıldı.

SÜREKLİ İŞÇİYE 8 BİN 500 TL

Toplu iş sözleşmesi Belediye Kültür Merkezinde yapıldı. İş sözleşmesi Belediye Başkanı Emin Ersoy, Balıkesir Hizmet-İş Sendika Başkanı Savaş Dal ve belediye personellerinin katılımıyla imzalandı. Toplu İş Sözleşmesine göre en düşük bekar çalışan maaşı net 7 bin 300 TL, sürekli işçi statüsündeki çalışan maaşı ise net 8 bin 500 TL olarak belirlendi. İşçiler aynı zaman da sendikal haklarını kazandı.

İŞ SENDİKA  BAŞKANI SAVAŞ DAL TEŞEKKÜR ETTİ

Hizmet İş Sendika Başkanı Savaş Dal, Belediye Başkanı Emin Ersoy ve ekibine, çalışanlarına verdiği maaş ve haklardan dolayı işçiler adına teşekkür etti. Başkan Emin Ersoy ise sözleşmenin belediye ve çalışanlar için hayırlı olmasını diledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu