Gündem

ÇALIŞANLARA EĞİTİM

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, belediye personelinin donanımlarını arttırmak amacıyla hizmet içi eğitime önem verdiklerini dile getirdi. Personele genel mevzuat eğitimi verildi.

Burhaniye Belediyesinin personeline yönelik olarak her ay farklı konularda düzenlediği hizmet içi eğitimleri kapsamında, Aralık ayında, belediyelerin genel mevzuatını kapsayan bir eğitim verildi. Eğitime Belediye içinde çalışan personel ve zabıta memurları katılırken Başkan Vekili Cemil Bahadır da personele eşlik etti. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce organize edilen eğitimde mali konulardan, stratejik plana, iç ve dış denetimden faaliyet raporuna kadar belediyecilik alanında bilgiler verildi. Değişen kanunların getirilerinin de görüşüldüğü eğitim hakkında Belediye Başkanı Necdet Uysal “Belediyemiz personel donanımını artırmak ve hizmette kaliteyi artırmak amacıyla düzenlediğimiz Kurum İçi Eğitim programlarına devam ediyoruz. Personelimizin eğitimli ve bilgili olmaları demek Burhaniye’mizin daha iyi yönetilmesi demektir. Bu sebeple hizmet içi eğitimlerimize önem veriyoruz” dedi.

BURHANİYE’DE SAĞLIK

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın yürüttüğü projeler kapsamında sağlık hizmetlerine önem verdiğini dile getirdi. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, bu kapsamda Bahadınlı, Kırtık ve Tahtacı Mahallelerinde mevcut binalarda tadilat ve onarım işleri yapılarak sağlık ocakları aktif hale getirildiğini söyledi. Memiş, Geriş, Hacıahmet, Şarköy, Hürriyet, Korucaoluk Mahallelerinde bakım çalışmaları yapan Belediye, Şehirlerarası otobüs terminalinin yeni yerine taşınmasıyla birlikte eski garaj da bulunan alanda yeni düzenleme yaparak Burhaniye Belediyesi Sağlık Hizmetlerinin tahsisine sundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu