GündemDünyadan Haberler

Camdan para uzatan kahveciyi kaçırmaya çalıştı

Camdan para uzatan kahveciyi kaçırmaya çalıştı

ABD’nin Washington eyaletinde aracıyla bir kahve dükkanına gelen şahıs, camdan para uzatan baristayı kaçırmaya çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ABD’nin Washington eyaletine bağlı Auburn kentinde bir kahve dükkanının güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sürücünün pencereden baristayı kaçırmaya çalıştı.

Baristanın para uzattığı sırada adamın, kadının bileğini tuttuğu ve yakalamak için kablo bağı kullandığı anlar kameraya yansıdı. İHA’nın haberine göre Barista, adamın elinden kurtulmayı başarıp pencereyi kapattı. Saldırgan ise aracıyla olay yerinden uzaklaştı. Polis pazartesi günü yaşanan olayın ardından, kimliğini tespit ettiği saldırganı salı günü gözaltına aldı.

Barista Ne Demek?

Barista, kahve dükkanlarında, profesyonel kahve ekipmanlarıyla kahve hazırlamak ve sunmakla görevli kişiye verilen isimdir. Barista kelimesi İtalyanca kökenlidir. İtalyancada barista, alkollü ve alkolsüz içkileri servis eden kişi, barmen anlamına gelmektedir. Ancak barista kelimesi dünya genelinde, espresso bazlı kahve türlerini hazırlayan ve satan kişiler için kullanılmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu