GündemSiyaset

CANBEY CAN OLDU O YAVRU VE ANNE KURTULDU

Balıkesir Ak Parti Milletvekili Mustafa Canbey sosyal yaşamda özellikle yaşlı, çocuk ve muhtaçların yanında olmasıyla dikkat çekiyor. Bu kez, “ her canlı yaşamı önemli” diyen Mustafa Canbey, Hayvan hakları ve hayvan sevgisinin aşılandığı Ekim ayında hamile bir at’ın annesi ve yavrusunun kurtarılmasını sağladı.

Ünlü sanatçı Haluk Levent’in Mustafa Canbey’e teşekkürü ve paylaşımı dikkatlerden kaçmadı. Balıkesir’in Canbey’ine Türkiye’nin herbir köşesindeki hayvanseverler teşekkür etti. Canbey’in sosyal yaşamdaki duyarlılığı ise sadece Balıkesir değil Türkiye’de ki bazı vatandaşların paylaşımları ile öne çıktı.

MİLLETVEKİLİ ÖNAYAK OLDU

Hamile olan at ormanlık alanda doğum yaptı. Doğum sonrası rahatsızlanan at’ı sahipleri bırakıp kaçınca, Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’e ulaşan bilgi ile Canbey, atın veterinere ulaşmasını sağladı. Dahası mı ? Ünlü sanatçı Haluk Levent ve tüm hayranları ile hayvanseverler Canbey’i sosyal medyadan teşekkür yağmuruna tuttu.Konuyla ilgili olarak Merhaba’nın edindiği bilgilere göre;Aysel Şengüder’in doğum yapan at’ı fark ederek yardım çağrısını Erdek Belediyesinden istediği ancak cevap alamadığı öğrenildi. Olayın ardından Canbey’e ulaşıldığı ve AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey’in girişimleri at’ın yaşam bulduğu açıklandı. Bu kadarlada kalmadı Ünlü sanatçı Haluk Levent’inde fark ettiği durum, sanatçının sosyal medya hesabından paylaşıldı. Minyatür Sanatçısı Şengüder’in sosyal medyadan yaptığı değerlendirmede; “sanatçı Haluk Levent ve Milletvekili Mustafa Canbey, “vicdanın en büyük insani erdem olduğunu yeniden gösterdikler” sözleri yer aldı. Atlar sağlıklı bir şekilde iyileştikten sonra İzmir’de ki bir çiftliğe yerleştirildi.

VAZGEÇMEMEK…

Minyatür sanatçısı Aysel Şengüder’in fark ettiği at Milletvekili Canbey’in girişimleri ile kurtarıldı. Minyatür sanatçısı Şengüder atın kurtarılışından etkilendi ve “kurtulan atımız ve yavrusunu unutmayın…yeterki sizde vageçmeyin”diyerek, bir yaşam kurtarmanın önemine dikkat çekti.Bir Can bir el uzanınca yaşam buluyor vazgeçmemek gerekir”diyerek Milletvekili Mustafa Canbey’in yaşam kurtardığını belirtti. Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu