Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Canbey Edremit’e Müjde Tarih Verdi!

Canbey Edremit’e Müjde Tarih Verdi! Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit Devlet Hastanesi’nin İnşaat İhale Tarihini Açıkladı.

 

2 98

  • Canbey Edremit’e Müjde Tarih Verdi! AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey; “Uzun süredir her aşamasını takip ettiğimiz Edremit Devlet Hastanesinin proje aşamaları tamam” dedi. Canbey,” Hastane ihalesi 8 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak. Bölgenin en modern ve donanımlı hastanelerinden biri olacak” dedi.

 

Canbey “Özellikle salgın döneminde ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkan sağlık yatırımlarının şehrimize kazandırılması için yaptığımız çalışmalar vardı. Bu çalışmalar sayesinde hayata geçmiş olması bizleri sevindirmiştir.” ifadesini kullandı. 

Canbey ”Amacımız daha yaşama uygun bir Balıkesir.” ifadelerini kullandı.  “Destekleri için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca‘ya, Yatırımlardan Sorumlu Bakan Yardımcımıza teşekkürler. Sayın Halil Eldemir’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Balıkesir’imize ve Edremit’imize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Haber: Serap Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu