GündemSiyaset

CANBEY “TRUMP BU MİLLETİ TANIMIYOR”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey , ABD Başkanı Trump’ın Türkiye’yi tehdit edemeyeceğini söyleyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Türk Milletinin tehditlere pabuç bırakmayacağını söyleyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, “Türklerin 2000 yıllık devlet geleneğinde dikkate alınmayan tek şey tehdit dilidir. Twitter’dan yaptığı açıklamayla Türkiye’yi ekonomik olarak çökertmekle tehdit eden #Trump ın bu milleti tanımadığı anlaşılıyor. Dünyada tehdit edilmeyecek bir millet varsa o da Türk milletidir. Şanlı Tarihimiz tehdit edenlere verilen derslerle doludur” ifadelerini kullandı.

KANUN TEKLİFİ GÖRÜŞÜLDÜ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’in de bulunduğu Dışişleri Komisyonu toplantısında, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Alt Komisyonu kurulması kararı alındı. Komisyon üyeleri TBMM uygun bulma kanun tekliflerini görüştüler. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, “Volkan Bozkır’ın başkanlığında gerçekleşen Dışişleri Komisyonu toplantısında, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Alt Komisyonu kurulması kararı aldık. Komisyon üyeleri olarak TBMM uygun bulma kanun tekliflerini görüştük” ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu