GündemSiyaset

Canbey ve Uygur’dan İvrindi’ye Çıkarma 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey ve Milletvekili Av. Belgin Uygur, İvrindi’de temaslarda bulundu.

 

 

AK Partili Vekiller Canbey ve Uygur AK Parti İvrindi İlçe Başkanlığı ziyaretleri ile başladıkları ziyarette teşkilat mensupları ile bir araya geldiler. AK Parti’nin hizmetleri ile her daim halkın gönlünde olduğunu belirten Canbey, “Teşkilatlarla sürekli istişare halinde olduklarını belirterek, bu bağlamda bugün de milletvekilimiz Belgin Uygur hanımla İvrindi’mizdeyiz. İvrindi için hep birlikte el ele vererek Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da liderliğinde halkımız için var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz. Halkın yanında olan çözüm üreten bir partinin neferleriyiz” dedi.

Canbey ve Uygur daha sonra İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ile bir araya gelerek ilçede yapılan ve yapılması gereken çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.
BAL-MEK kursunu da ziyaret eden iki vekili el emeği göz nuru ürünleri yerinde gördüler ve kursiyerlerle birlikte boyama yaptılar.

İvrindi Gençlik Merkezi, İvrindi okullar bölgesi ile Korucu Mahallesi’nde vatandaşlarla da bir araya gelen vekiller vatandaşlarla sohbet edip, dertleştiler.

Esnafa ziyaretinde de bulunan vekiller her daim esnafın, vatandaşın yanında olduklarını belirterek, “Devletin tüm imkanları ile milletinin yanında olduğunu, bu dönemde de esnaf ve vatandaşın mağdur olmaması için hükümet olarak gereken desteklerin sağlandığına dair” mesaj verdiler.

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Dr. Mustafa Canbey ile Belgin Uygur yapım çalışması devam eden Korucu-Bergama yolunda da yerinde inceleme yaptılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu