Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Canbey’den Beş Günde Altı İlçe Ziyareti

Canbey’den Beş Günde Altı İlçe Ziyareti

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey son beş günde Sındırgı, Savaştepe, İvrindi, Gömeç, Altıeylül ve Bigadiç olmak üzere altı ilçede yoğun programlar yaptı.

 

0 1

 

‘’BİZ BU MEMLEKETİN SEVDALISIYIZ’’

Milletvekili Mustafa Canbey ilçelerde vatandaşlarla buluştu, hasatlara katıldı, esnafları gezdi, yatırımları yerinde inceledi. Canbey “Biz bu memleketin sevdalısıyız ve milletimiz yetki verdiği sürece Balıkesir için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘’SADECE SEÇİM ZAMANI DEĞİL HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’’

Milletvekili Canbey, “Balıkesir’in her köşesinde yaptığımız yatırımlarla hizmet siyaseti anlayışımızı hayata geçiriyor; daha yaşanabilir, daha modern, daha gelişmiş bir kent için çalışıyoruz. Sadece seçim zamanı değil, milletimizden yetki aldığımız günden bugüne her daim sahada milletimizle buluşuyor, onların talep ve beklentilerini gerek Ankara’da gerek Balıkesir’de yaptığımız çalışmalarla hayata geçiriyoruz’’.

‘’AK PARTİ OLARAK TAM KADRO SAHADAYIZ’’

Canbey’’AK Parti Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve tüm teşkilatlarımızla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa etmek için hep birlikte çalışıyoruz. AK Parti olarak tam kadro sahadayız. Vatandaşlarımıza ilgi ve teveccühleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah 2023 seçimlerinde çok güçlü bir zaferle bu teveccühü taçlandıracağız.” ifadelerini kullandı.

 

Image 6483441 2 1

 

CANBEY BUĞDAY BULGUR KAYNATTI

Savaştepe ziyaretine de AK Parti Savaştepe İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ile başlayan Milletvekili Canbey, İlçe Başkanı Muhittin Şengül ve ilçe yönetimi ile toplantı gerçekleştirdi. Canbey, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek’i ziyaretinin ardından Savaştepe Tarım Meslek Lisesi’ni ziyaret ederek ata tohumu karakılçık buğdayından bulgur kaynattı. Son olarak Sarıbeyler ve Yazören Mahallelerinde ziyaretler gerçekleştiren Canbey, Asmalı Cafe isimli işletmenin açılışını yaptı.

SANDIK ÇALIŞMALARI HAKKINDA İSTİŞARELER

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ile birlikte İvrindi’de TÜMAD Madenciliğin Altın Madeni İşletmesi’ni ziyaret eden ve altın döküm işlemine eşlik eden Canbey, İvrindi İlçe Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, AK Parti İvrindi İlçe Başkanı Muharrem Akçal ve ilçe yönetimi ile birlikte merkez mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek sandık çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

FABRİKALARA ZİYARET

İvrindi’de mahalle ziyaretlerine Değirmenbaşı ile başlayan Canbey, ardından Korucu mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Büyükyenice Mahallesinde Troy Havai Fişek ve İşbir Çuval Fabrikalarına ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Mustafa Canbey, yoğun ilgiyle karşılandığı İvrindi programını tamamladı.

GÖMEÇ’TE DE BAÖYA TOPLADI

Gömeç’te de AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Eşref Uslu ve ilçe yönetimi ile toplantı gerçekleştirerek programlarına başlayan Canbey, yakın zamanda hizmete başlayan Gömeç Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Ardından Kozaklı Zeytinyağı Fabrikası’nı ziyaret eden Canbey; Hacı Hüseyinler, Hacıoğlu, Ulubeyler, Dursunlu ve Kemalpaşa Mahallelerinde yapılan ve yapımı devam eden yolları ve halı sahaları yerinde inceledi. Balıkesir’de bamya üretiminin önemli bir merkezi olan Gömeç’te bamya toplayan Canbey, Yaya Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek programını tamamladı.

KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis ile birlikte Fevzi Çakmak Camii ve Karamanköy Camii’lerinde Kur’an Kursu eğitimini tamamlayan öğrencileri ziyaret eden ve hediyelerini takdim eden Canbey; öğrencileri, hocalarını ve velileri tebrik etti. Ardından Bigadiç’e geçen ve AK Parti Bigadiç İlçe Başkanı Neşet Akbıyık ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ile birlikte ilçe programını icra eden Canbey yoğun bir haftayı geride bıraktı.

Haber: Serap Acar

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu