Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CANBEY’DEN BURHANİYE ÇIKARMASI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Canbey seçim çalışmaları kapsamında Burhaniye’de halk ve esnafı ziyaret ederek seçim çalışması yaptı.

CANBEY PARTİSİNE DESTEK İSTEDİ
AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Canbey seçim çalışmaları kapsamında Burhaniye’ye çıkarma yaptı. Burhaniye’ye bu seçimde daha fazla görev düştüğünü seçmenlere anlatarak partisine destek isteyen AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey halk ve Esnafı ziyaret etti Kahvehane ve sokaktaki vatandaşla bir araya gelerek destek turlarına devam etti. Canbey seçim çalışmalarında Burhaniyelilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

ÇAT KAPI İFTAR
Öğretmenler ve İskele Mahallelerinde halkla selamlaşan Canbey daha sonra iftarı Firdevs ve Erkan Doğru ailesinin Cumhuriyet Mahallesindeki evinde çat kapı yaptı. Canbey teravih namazından sonra ise Geriş Mahallesinde kahvehane ziyaretleri yaptı, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey, Burhaniye’de, Van Erciş’te şehit olan Astsubay Ahmet Çelik’in ailesini de ziyaret etti.

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu