GündemSiyaset

CANBEY’E YENİ GÖREV

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey AK Parti Tanıtım ve Medya başkan yardımcısı olarak atandı.

Medya ve İletişim alanında tecrübeli bir isim olan ve 24 Haziran seçimlerinde milletin gönlünde taht kurarak Meclise giren Balıkesir’in Canbeyi’ne uzman olduğu alanda bir görev verildi.Hem saha hem de akademik tecrübesi bulunan Millletvekili Canbey bürokrasidebu alanda uzun yıllar çalışmış bir isim. Medya alanında çesitlikonferanslar ve Tv- Radyo programlarına konuk olan Dr. Canbey bu görev içinisabetli bir seçim olarak değerlendirildi.TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi ve Türk Dili Konuşan Ülkeler ParlamenterAsamblesi Türk Grubu Üyesi olan Canbey’e partisince de Genel Merkez Tanıtımve Medya Başkan Yardımcılığına görevi verildi.

KIRGIZİSTAN’DA GÖREVDEYDİ

Türk Dili Konuşan Ülkeler (TURKPA) adına TBMM’yi temsilen Kırgızistan’da bulunan Milletvekili Canbey yeni görevi için teşekkür mesajı yayımladı.Canbey mesajında “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep TayyipErdoğan’ın tensipleri ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal Bey’inteveccühüyle Tanıtım-Medya Başkan yardımcılığı görevi tarafımıza tevdiedildi. Şahsıma gösterilen güvene müteşekkirim” dedi.

BALIKESİR’DEN İKİ VEKİLE GÖREV

Hatırlanacağı üzere AK Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK Üyesi Yavuz Subaşı da Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşler Başkan yardımcılığına getirilmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu