Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CANKUL SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bazı çevreler tarafından aleyhinde olumsuz politikalar yapıldığını söyleyerek bu konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2009 Yılından beri Kepsut’ta en iyi hizmeti vermeye çalıştığını söyleyen Başkan Cankul, “2009 Yılından bu yana Vefalı Yurt Kepsut İlçemizde siz değerli hemşehrilerimin teveccühü Ak parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Belediye Başkanlığı yapmaktayım. 3 Yerel seçimde halkına hesabını vermiş, onların gönüllerine girerek, 3.dönem belediye başkalığına 3500 oy farkla %60 rekor oy ile tekrar seçilmiş bulunmaktayım. Görev sürem boyunca ilçemizde yapılamaz denilen birçok projeyi ekibimle birlikte başardık. Yaptığımız tüm hizmetlerde önce millet önce devlet anlayışı ile şehrimizin menfaatlerini gözeterek şeffaf bir şekilde halkımıza hizmet ediyoruz. Bu hizmet yolculuğumuzda yaptığımız tüm hizmetleri hemşehrilerimiz ile gönül meclislerinde bir araya gelerek istişarelerde bulunarak, şehrimize ve hemşehrilerimize en faydalı hizmetleri gerçekleştirme gayreti içindeyiz. Aynı zaman da olumlu yada olumsuz tüm eleştirilere değer vererek hizmet kalitemizi arttırmayı vizyon edindik. Buna rağmen son bir buçuk yıldır Başta şahsım olmak üzere Belediyemize ve belediye personelimize hakarete varan, tamamen yalan, aslı astarı olmayan, kişi ve kişiler tarafından paylaşımlar yapıldığı hepinizin malumudur” ifadelerini kullandı.

“ALKOL MASALARINDA VAATLERDE BULUNUYORLAR”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; “Belediyecilikten haberi olmayan, toplum nezdinde hiçbir vasfı olmayan, devletin resmi belgelerini, gayr-i meşru amaçları için kullanan ve hatta şehrimizde yaşamayan, sözde kendilerini devlet gibi lanse etmeye çalışan, sözüm ona Kepsut sevdalıları, halkımızı bölmeye, kutuplaştırmaya çalışmaktadırlar. Alkol masalarında, birbirlerine vaatlerde bulunarak organize olan bu kişiler şahsım ve belediyemiz adına hakaret ve iftiralarda bulunarak güya sorular yöneltmektedirler. Amaçları, attıkları yalan ve iftiraları kanıtlamak ise; hiç gecikmeden Kepsut’lu hemşehrilerimi kutuplaştırmadan hukuk yoluna başvurarak, ellerinde bilgi ve belgeleri Kepsut Cumhuriyet Savcılığına teslim etmeleri kendi menfaatlerinedir. Aksi takdirde bizim başlattığımız hukuk sürecinde tüm halkımıza hesap vermek zorunda kalacaklardır. Oturdukları yerden, klavye delikanlılığı haricinde hiçbir vasfı olmayan bu şahıslara hukuk dışında hiçbir cevabım olmayacağı gibi bundan sonraki süreçte tüm hukuk yolları ile gereken cevap verilecektir. Dün birlikte planladık, bu gün birlikte çalışıyoruz, yarın geleceğimizi birlikte yaşayacağız” Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu