Gündem

Celepler Ve Besiciler Odası’nda Balaban Güvenoyu Aldı

Celepler Ve Besiciler Odası’nda Balaban Güvenoyu Aldı

 

Balıkesir Celepler ve Besiciler Esnaf Odası, olağan genel kurul toplantısını yaptı. 2 aday listesi ile yapılan başkanlık seçiminin kazananı, mevcut başkan İsmail Balaban oldu.

 

BESOB Toplantı Salonu’nda düzenlenen Balıkesir Celepler ve Besiciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı, divan kurulunun oluşturulması ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Toplantının gündem maddeleri okundu ve açıl oylamalar ile karara bağlandı. Genel kurul toplantısı, adayların konuşmalarıyla birlikte sonlandı ve ardından seçimler gerçekleştirildi. Adaylar İsmail Balaban ve Mümtaz Akdeniz, yaptıkları konuşmalarda birbirlerine başarılar diledi.

Dsc 0082

İSMAİL BALABAN GÜVEN TAZELEDİ

 

Mesai bitimine kadar oda üyeleri sandığa giderek yeni başkan ve yönetim kurulunu seçmek için oy kullandı. Üyelerin yoğun katılım sağladığı seçimlerin kazananı mevcut oda başkanı İsmail Balaban ve hazırladığı yönetim listesi oldu. İsmail Balaban, seçim sonucunda 126 oy aldı ve yeniden başkanlığa seçildi. Mümtaz Akdeniz ise 64 oy aldı.

Balaban’ın listesinde şu isimler yer alıyor: Yönetim Kurulu Asil: Kadir Güven, Mustafa Türkmen, Erol Ayvaz, Recep Adın, Sami İnce Kadir Yüksel. Denetim Kurulu Asil: Atilla Çıkrıkçı, İlhan Gökmen ve Mehmet Demirhan.

 

“EMEĞİ OLANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Aday Mümtaz Akdeniz’in listesinde ise; Yönetim Kurulu Asil: Durmuş Demir, Hüseyin Eryılmaz, Halil Bodur, Samet Tunaoğlu, Yunus Çörek, Hüseyin Aygören. Denetim Kurulu Asil: Enver Uzun, Eyüp Özkan ve Burhan Ildız.

İsmail Balaban, seçimin ardından genel kurul toplantısını değerlendirerek, “Olağan kongrelerimize bir yenisini daha ekledik. Üyelerimize hizmet yolunda görevimizi sürdürdük ve bizlere verilen güven ve gösterilen teveccüh sayesinde sürdürmeye de devam edeceğiz. Tüm katılımcılara ve genel kurulumuzun gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu