Gündemİlçe HaberleriSiyaset

ÇELİK, İLÇELERE ÇIKARMA YAPTI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin ardından Balya ve Sındırgı İlçeleri’ ne ziyaretlerde bulundu.

 

İlk durağı Balya olan Milletvekili Adil Çelik, İl Yönetim kurulu üyeleri Naim Bostan, Yusuf Erarslan ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Daha sonra ilçe merkezinde vatandaşlar ile görüşen Çelik, Dereköy, Çalova, Yaylacık, Çamavşar, Çamucu ve Yenikavak mahallelerine giderek vatandaşlar ile buluştu.

 

“BİRLİK BERABERLİK İÇERSİNDE OLALIM”

 

Balya İlçesi’ndeki temaslarının ardından Sındırgı’yı ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adil Çelik, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Koordinatörü İshak Babaç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Naim Bostan, Hüseyin Murat Uysal, Muhammet Ünal ile birlikte İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Burada birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini vurgulayan Çelik, “Eski Sındırgı’ya bakın, bir de şimdi bakın. İlçemize yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Balıkesir’in neresinde olursa olsun en ufak ilçemiz dahi olsa hep birlikte sahip çıkacağız. Gün gelecek siyasi çekişmeler olacaktır. Bizlerin bu çekişmelerin önüne geçmemiz lazım, birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman yapılacak olan hizmetler daha hızlı ve en iyi şekilde yapılıyor. Her şeyin kıymetini bilmemiz lazım, sizin de seçtiklerinize sahip çıkmanız lazım” şeklinde konuştu.

 

“ÇİFTÇİMİZİN ÜRÜNÜNE DEĞER KATTIK”

 

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ı da ziyaret eden Milletvekili Çelik, Yaylabayır ve Yüreğil mahalle sakinleri ile kornişon salatalık üretiminde Türkiye’de önemli bir yeri olan çiftçiler ile görüştü. Üretimin yapıldığı tarlalarda ve pazarlama esnasında eleklerin başında duran çiftçiler ile konuşan Çelik, “Geçmişe baktığımız zaman tarlalarımızdan bu kadar verim alamıyorduk, ürünümüzü pazarlayamıyorduk. AK Parti hükümeti ile birlikte verilen destekler ile birlikte barajlar yaparak sulama alanlarımız genişlettik, çiftçimizin ürününe değer kattık. Hükümetimizin tarım alanındaki icraatları ortadadır, bu bağlamda ilçemize tarım alanında daha çok yatırım yapacağız. Sındırgı’ya yapacağımız yatırımlar sadece tarım ile sınırlı kalmayacak; sosyal, ekonomik ve turizm alanlarında da ilçemize yatırımlarımız tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu