GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Çelik TÜRKONFED Yönetim Kuruluna Seçildi

Çelik TÜRKONFED Yönetim Kuruluna Seçildi

GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çelik TÜRKONFED Yönetim Kurulunda.

Türkiye’nin gönüllük esasıyla bir araya gelmiş en büyük bağımsız iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı İstanbul’da gerçekleştirdi. Toplantıda TÜRKONFED Yönetim Kurulu, Yüksek Danışma Kurulu, Denetleme Kurulu ve ayrıca Haysiyet Divanı üyelerinin seçimi yaptılar

Yeni yönetim kurulunun ilk toplantısında ikinci kez Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilerek güven tazeleyen Orhan Turan, TÜRKONFED’in “Yeni Dönem, Yeni Ufuklar” adlı vizyon belgesi kapsamında 2030’a doğru yürüyen Türkiye’nin sorunlarına değinirken, çözüm önerilerini de paylaştı. GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çelik toplantıya katılan ve ayrıca Türkiye’nin tüm bölgelerinin delegelerinin oybirliği ile Türkonfed Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildiler.  Çelik, “Bizler geleceğe, memlekete topluma güveniyoruz. Demokrasiden asla vazgeçmiyoruz. Kapsayıcı ve katılımcı iş birliklerini esas alıyor, yalnızca bilançomuzu sağlamlaştırmaya değil sosyal faydayı da temel ölçütümüz kabul ediyoruz. Bundan sonra da toplumsal bekamız ve ayrıca yerkürenin sürdürülebilirliği için öncü işler yapmayı hedefleyecek, bu temel değerlerimizden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Toplantıda çeşitli bölge temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Çelik Sütaş’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve ayrıca Eski TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz ile de bir araya gelerek Tarım konusunda görüşme yaptılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu