GündemEğitimSpor

ÇELMAK 150 SPORCU İLE KAPANIŞI YAPTI

Balıkesir ÇELMAK Spor Kulübü Sezon Kapanış Törenini 150 Sporcu ve Ailelerinin Katılımı ile Gerçekleştirdi.

Balıkesir ve ülke sporunun, sporcusunun gelişimi adına katkılarını büyüterek sürdüren grubumuz spor kulüplerinden Balıkesir Çelmak Spor Kulübünün gerçekleştirdiği bir tören ile “Basketbol Şubesi” sezon kapanışını gerçekleştirdi.

Çelmak Tarım Makinaları; spora olan desteğini 3 kulübü aracılığı ile devam ettirmektedir. Balıkesir’de basketbola olan ilgilinin giderek yükselen değer haline gelmesi ile birlikte grup kulüpleri aracılığı ile Balıkesir Basketbol alt yapısını destekledi.

GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYORLAR

Basketbol şubesinin açılışını yapan Balıkesir Çelmak Spor Kulübü bünyesinde 150 altyapı basketbolcusu geleceğe umutla yürüyorlar. Geleceğin basketbolcularını yetiştiren kulüpte 7 antrenör sporcuların gelişimi adına faaliyetlerini devam ediyor.Grup maçlarını tamamlayan U11 takımı final grubuna yükseldi. Final maçları devam ediyor. Spor Okulunun sezonu kapatması dolayısı ile sporcular ve aileleri ile bir araya gelerek motivasyonu arttırmak ve kurum kültürüne hizmet etmesi amacıyla Basketbolcuları ve ailelerini bir araya getirerek bir tören ile sezonumuzu kapattık.

“BALIKESİR’DE KAZANIYORSAK, BALIKESİR’E HARCARIZ.”

Tören’de bir konuşma yapan Çelmak Grup Başkanı İsa Tamer Çelik: “ Bugün benim için çok özel bir gün, Balıkesir Çelmak Spor Kulübünün 150 alt yapı sporcusunu, ailelerini, antrenörlerini ve ekibi bir arada görünce fark ettim ki; 1000 kişiye yaklaşan çok büyük bir aile haline gelmiş, sporcularımızın gelecek başarılarına emin adımlarla ilerliyoruz .Bizim sosyal sorumluluk ve sosyal ortaklık felsefemiz doğrultusunda ki vizyonumuz “Balıkesir’de kazanıyorsak, Balıkesir’e harcarız.”, “Geleceğimiz olan gençlerimize yatırım yaparız” şeklinde olmuştur. Bu vizyondan her zaman memnun kalmış ve özlemini duyduğumuz değerlere hizmet ettiğini görmekten mutlu olmuş durumdayız.”

Tamer Çelik “Büyüyoruz gelişiyoruz. Gençlerimiz ikili kariyerleri doğrultusunda Balıkesir Çelmak Spor Kulübünde doğru işler yapıyor. Aileleri fedakarlık göstererek evlatlarını doğru yerlere, doğru işler için yönlendiriyorlar. Tam da ihtiyacımız olduğu gibi. Tüm Balıkesir ve Ülke spor camiasını destek veren sponsorları, hizmet edenleri ve özellikle sporcu ailelerini canı gönülden tebrik ediyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu