“ÇELMAK Genç Sporcuları Özdere Kampında”

“ÇELMAK Genç Sporcuları Özdere Kampında”

Balıkesir ve ülke sporunun, sporcusunun gelişimi adına katkılarını büyüterek sürdüren Çelmak Grubu Spor Kulüplerinden Balıkesir Çelmak Spor Kulübü 19 Ocak 2020 tarihinde10-14 Yaşa aralığında; 3 takım 28 sporcusu ve teknik ekibi ile Özdere’de kampa girdi.

Balıkesir 29 Ocak 2020; Balıkesir Çelmak Spor kulübünün 10-14 yaş aralığında lisanslı BASKETBOL sporcuları 19 Ocak 2020 tarihinde İzmir Özdere Aria Otel’de kampa girdi. Kamp esnasında Özdere’de 400 civarında sporcunun katılımı ve basketbol milli antrenörlerinden Cenk Dumlupınar’ın organize ettiği ve resmi hakemlerin yönetiminde müsabakalarda mücadele ettiler.Çelmak Spor Kulübünün 28 genç sporcusu Özdere Kampında çeşitli taktik, teknik çalışmaların yanında kamp programına uygun olarak çeşitli güç geliştirici çalışmaları gerçekleştirdiler. Havuz çalışmalarının yanı sıra 400 sporcunun katılımı ile basketbol şölenine dönen hazırlık maçları yaptılar. Sporcuların müsabaka tecrübelerini artıran, bireysel gelişimlerine katkıda bulunan, sosyal iletişim süreçlerini gerçekleştirdikleri bir gelişim kapı şeklinde gerçekleşti.Çelmak Grup Başkanı İsa Tamer Çelik Özdere Kampına katılarak çalışmaları takip etmiş, sporcuların motivasyonuna katkıda bulunmuştur. Kampta sporcular İsa Tamer Çelik’e bir sürpriz yaparak bir pasta ile doğum gününü kutladılar. ÇELMAK Şirketler Grubu kuruluş yıllarından itibaren spora ve sporculara destek vermeye devam etmektedir. 2000’li yılların başlangıcı ile birlikte spora destek çalışmalarını düzenli sponsorluk faaliyetine dönüştürmüş Balıkesir ve İzmir’de kurduğu Spor Kulüpleri bünyesinde Milli Takım seviyesinde sporcuların yetiştirilmesine olanak sağlamıştır.

Balıkesir’de basketbola olan büyük ilgi ve çocuklarımızın talebine duyarsız kalmayarak 2017 yılından itibaren basketbol branşında da büyük bir girişime imza atarak; Balıkesir Çelmak Spor Kulübü bünyesinde onlarca Balıkesirli basketbol aşığına kapılarını açmıştır.