GündemEkonomi

ÇELMAK VİETNAM PAZARINDA

Çelmak Tarım Makinaları Uzak Doğu pazarına yönelik bir süredir yürüttüğü çalışmaların sonucunu aldı. Çelmak Japonya’nın ardından Vietnam’da da temaslarda bulundu.

Çelmak Grup Başkanı İsa Tamer Çelik başkanlığında Vietnam’da çiftçilere Balıkesir ürünü tarım makinaları demonatrasyonu yapıldı, distribütörlük görüşmeleri tamamlandı. Balıkesir 10 Eylül 2019; Çelmak Tarım Makinalarının uzak doğu pazarına yönelik çalışmaları sonuç verdi. Çelmak Tarım Makine Ürünleri Vietnam Çiftçisi ile buluştu. Uzun süreli bir çalışmanın sonucu olarak Çelmak Grubu Vietnam pazarına ihracat sürecini neticelendirdi. Eylül ayının ilk haftasında Çelmak yetkilileri ikili görüşmeler yapmak ve Vietnam tarlalarında, Vietnamlı çiftçiler ile birlikte Balıkesir üretimi tarım makinalarının testlerini ve demonatrasyonlarını yapmak üzere Vietnam’ı ziyaret etti.

ÇELİK “BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ”

Konu ile ilgili açıklama yapan İsa Tamer Çelik: “ Bizim için gurur verici bir çalışma oldu. Çelmak ürünlerinin performanslarını test etmek üzere Vietnam’a göndermiştik. Çalışmaların sonuç vermesi üzerine ekip arkadaşlarımız ile birlikte Vietnam’a gittik. Ürünlerimizi Vietnam tarlalarında test ettik. Vietnamlı Çiftçilerin ürünlerimize gösterdikleri ilgi ve beğeni karşısında büyük bir mutluluk yaşadığımı ifade etmek isterim. Vietnam’da distribütörlüğümüzü yapacak olan; tarım makinaları konusunda uzman ve deneyimli bir grup ile anlaşmaya vardık. Sözleşmeleri imzalamaktan karşılıklı memnuniyetlerimizi dile getirdik. 2020 yılı içinde Vietnam tarlalarının hasadında pek çok Çelmak Markalı Balıkesir üretimi tarım makinası yer alacak.” Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu