Gündemİlçe Haberleri

CEMİL ÇİÇEK BİGADİÇ’İN MİSAFİRİ OLDU

Kurban Bayramı’nın 3. Gününde TBMM Eski Başkanı,22. Dönem Adalet Bakanı, 23. Dönem Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek Bigadiç İlçesi’nde bulunan Hisarköy Termal Tesisleri’nde konakladı.

 

Bayramın 3. Gününde Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek konaklama sırasında ilçe girişinde bulunan çay kenarı mevkiinde bulunan Millet Bahçesi Projesini Bigadiç İlçe Kaymakamı Mehmet Halis Aydın, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve eşi Alime Avcu, aynı zamanda AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık ile beraber gezdiler. Yaptıkları yürüyüş sırasında rekreasyon alanında bulunan yöresel mimari taş yapı köy evlerini, paramator uçuş pistini, göletleri ve meyve bahçelerini de incelediler.

 

Yoğun Siyasi Katılım ile Vatandaşın Bayramı da Kutlandı

 

Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek’in gezisine daha sonra eski Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir AK Parti Milletvekilleri Belgin Gökçe Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Yargıtay Üyesi Hikmet Kanık ve eşi, AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz’de katıldılar. Tüm katılımcılar beraber Kızılçukur Mahallesi Dağarcık Mevkii’nde yaşayan Meryem Özulus isimli vatandaşı evlerinde ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı kutladılar.

 

Çiçek, İlçede Yapılan Çalışmaları Tebrik Etti

 

Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek, Yüksek Seçim Kurulu Önceki Başkanı Sadi Güven, İlçe Kaymakamı Mehmet Halis Aydın ve eşi Maside Aydın, Belediye Başkanımız İsmail Avcu ve eşi Alime Avcu ile birlikte Orman Genel Müdürlüğü tarafından sosyal ve kültürel alanlarda kullanılmak, dağ turizmini geliştirmek amacıyla Bigadiç Belediyesi’ne tahsisi yapılan Adalı Dağarcık hizmet binasını ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde incelediler. Daha sonra kiraz bahçelerinden kiraz topladılar. TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek ilçede yapılan çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı’nı tebrik ederek, misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. İsmail Avcu’da Cemil Çiçek ve Gülten Çiçek’i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu